Wpis z mikrobloga

Pytanie typowego zoltodzioba w sprawie silowni. Jestem niski i chudy, troche mi w------o brzuch chociaz nie ma dramatu. Czy mozna zbudowac mase miesniowa (łapy, klata) samą dieta z niewielkim nakladem aktywnosci fizycznej? Za miesiac drugi rok studiow, przy czym bede tez szukal pracy i nie mam pojecia czy mialbym czas na silownie. Dwa razy w tygodniu mam pilke nozna w ramach wfu na studiach, ale przy tym glownie sie buduja miesnie nog itd. Hantle w domu to dobry pomysl xD?

#silownia #dieta #sport #zdrowie #pytanie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wengluch99: cienko to widzę z taką wiedzą. Zacznij coś robić cokolwiek, a potem czytaj internety. Tylko nie na zasadzie, a zadam pytanie na grupie i poczekam 3dni aż mi 20 osób napisze co uważa i dalej nie będę wiedział, tylko czytaj Google i jak masz łeb i więcej niż 5 szarych komórek to powoli bedsiesz coraz lepiej umiał odróżnić bzdury od faktów.
  • Odpowiedz
@wengluch99: bez siłowni? Zapomnij. Cała masa Mirków nawet z siłownią nie ma efektów, a Ty chcesz bez? Same hantle w domu to za mało, chyba że dorzucisz drążek i ławeczkę, a hantle to będą hantle, a nie hantelki.
  • Odpowiedz
  • 0
za malolata gralem duzo w pilke i jak mam w miare dobrze zbudowane nogi, to jest spora dysproporcja miedzy reszta ciala xd, takze cos na pewno sie buduje
  • Odpowiedz
@wengluch99 chcesz zbudować masę mięśniową samą dietą i niewielkim nakładem aktywności fizycznej? Chłopie to trzeba regularnie z---------ć na siłownię bez o----------a sie i trzymać dietę. Ja tak robię od 8 miesięcy i efekty jakieś tam są, ale jeszcze długa praca przede mną, aby osiągnąć sylwetkę taką jaką sobie założyłem.
  • Odpowiedz