Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
@wielbiciel_storm_iron: Jeśli triggerują cię ludzie, którzy nie trzymają w tajemnicy faktu, że gotują, to może skontaktuj się ze specjalistą. I nic dziwnego, że się sami zachwycają. Z twojego wpisu wynika, że na twoje docenienie cudzej pracy nie ma co liczyć.
@tofian: Może ona jak prawdziwy Polak katolik wolałaby schabowego z kurczaka smażonego w głębokim tłuszczu z ziemniaczkami polanymi tym tłuszczem a na sałatkę mizerię ogórkową. Ty wymyślasz jakieś zupy kremy pedalskie po których tylko można dostać rozwolnienie.
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
I nic dziwnego, że się sami zachwycają. Z twojego wpisu wynika, że na twoje docenienie cudzej pracy nie ma co liczyć.
@tofian: Nie zasługuje na Ciebie.
1. Kupcie drugi garnek.
2. Mów wcześniej co będziesz gotować.
Należy się 300 zł za terapię małżeńską.
Co z ciebie za chłop.
Komentarz usunięty przez autora