✨️ Obserwuj #mirkoanonim Trochę się obawiam, że bez mojej wiedzy mój dentysta założył mi trutkę na korzenie, którą noszę już 4 miesiące. Czytałem, że ma działanie rakotwórcze, więc cudownie.
Przyszedłem do niego ze stanem zapalnym dziąsła. Powiedział, ze ząb i tak jest do usunięcia (3 innych dentystów kazało go ratować) i że jak zacznie mnie znowu boleć to trzeba go usunąć. Dał mi jakies lekarstwo, przykrył opatrunkiem (baardzo ohydne w smaku), które wypadło po jednym dniu. Na drugi dzień już mi to zabezpieczył i się trzyma. Nie wspominał nic o tym kiedy do niego przyjść, że trzeba to zdjąć po 2 tygodniach, ani nic. sporadycznie czuję teh ohydny posmak od tego fleczera(?), ale generalnie go nie czuć. W sumie to się nie martwiłem, bo nie kazał mi niedługo wrócić.. jak inny lekarz mi zakładał coś tymczasowego to nie miało w ogóle smaku.
Nie zrobiłem niz z tym zebem, bo byłem na etapie szukania fajnej pracy po studiach, a teraz nie jest łatwo odłożyć mi 12 k na implant i konsultacje u różnych lekarzy.. ale na zdrowiu bym nie oszczędzał, gdyby mnie poinformował.
arogancki-rzecznik-34: @n_____S A od kiedy to usunięcie zęba wymaga wstawiania implantu? Ja 3 zęby mam usunięte, najstarszy 15 lat temu i zero problemów.
@mirko_anonim Jak mu nie ufasz to zmień lekarza. Tylko przy zmianie lekarza pamiętaj żeby zabrać dokumentację, bo bez tego ciężko wymyślić co było robione
Trochę się obawiam, że bez mojej wiedzy mój dentysta założył mi trutkę na korzenie, którą noszę już 4 miesiące. Czytałem, że ma działanie rakotwórcze, więc cudownie.
Przyszedłem do niego ze stanem zapalnym dziąsła. Powiedział, ze ząb i tak jest do usunięcia (3 innych dentystów kazało go ratować) i że jak zacznie mnie znowu boleć to trzeba go usunąć.
Dał mi jakies lekarstwo, przykrył opatrunkiem (baardzo ohydne w smaku), które wypadło po jednym dniu. Na drugi dzień już mi to zabezpieczył i się trzyma. Nie wspominał nic o tym kiedy do niego przyjść, że trzeba to zdjąć po 2 tygodniach, ani nic. sporadycznie czuję teh ohydny posmak od tego fleczera(?), ale generalnie go nie czuć. W sumie to się nie martwiłem, bo nie kazał mi niedługo wrócić..
jak inny lekarz mi zakładał coś tymczasowego to nie miało w ogóle smaku.
Nie zrobiłem niz z tym zebem, bo byłem na etapie szukania fajnej pracy po studiach, a teraz nie jest łatwo odłożyć mi 12 k na implant i konsultacje u różnych lekarzy.. ale na zdrowiu bym nie oszczędzał, gdyby mnie poinformował.
Może panikuje.. w poniedziałek zadzwonię do gabinetu
#stomatologia #dentysta #zeby #stomatolog
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi