Wpis z mikrobloga

Jak jutro Apple opisze odgrzanego kotleta?

• We've outdone ourselves 6.3% (3)
  • We’ve made something truly special 14.6% (7)
  • We’re pushing the boundaries of what’s possible 14.6% (7)
  • It’s unlike anything you’ve ever seen. 10.4% (5)
  • It’s in a league of its own. 6.3% (3)
  • It’s designed to be the best in every way. 4.2% (2)
  • We've outdone ourselves. 0% (0)
  • "It's a breakthrough in innovation. 4.2% (2)
  • Completely redefines what’s possible. 6.3% (3)
  • It’s going to change everything. 33.3% (16)

Oddanych głosów: 48

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bardak: Musisz mieć smutne życie, że obserwujesz tag marki, której nienawidzisz i pod każdym postem wylewasz żale, że robią c-----e sprzęty XD piszesz też o zesraniu samemu pisać trzy komentarze na raz pod gownopostem XD
  • Odpowiedz
@jakuba94: no i ajfoniarz się zesrał. Ch*j cię obchodzi jakie tagi obserwuję. W każdym razie każdy ból d--y ajfoniarza warty jest czasu zmarnowanego na to.
  • Odpowiedz
@Bardak ale mnie tylko cieszy ruch na tagu. Fajnie podziwiać biedaków umysłowych takich jak ty :) nie masz to nawet nie wiesz co tracisz. Ale wiadomo japko gorsze bo nie moszna ruszać ikonek XD
  • Odpowiedz
@jakuba94: akurat nie z tego powodu pozbyłem się tego syfu no ale fakt, nawet udziwnienie w takiej p------e było na początku wku*wiające. W końcu to Iphone i OIS - słowo personalizacja jest im obce. Najlepiej gdyby każdy jeden wyglądał identycznie - ten sam układ ikon, ta sama tapeta, ten sam dzwonek. Zero indywidualności. No ale w sektach to standard.
  • Odpowiedz
@jakuba94: Kup odpowiednik cenowy swojego srajfona to też będzie zap*dalać. No chyba, że różnica dwóch setnych sekundy na minus rozpi*doli ci grafik dnia.
  • Odpowiedz
@Bardak dla środowiska. Mam maczka i uprzedzając pytanie mam dużo kompów z Windowsem. Integracja z innymi japkami jest świetna i kopiowanie rzeczy na iPhone a wklejanie jej na maczku czy na jakimkolwiek innym iPadzie to jest złoto. Możesz tak zrobić z Samsungiem?
  • Odpowiedz