Aktywne Wpisy

waro +340
Czy Warszawę można już oficjalnie uznać za najbrzydszą stolicę Europy, czy jeszcze za mało takich kloców postawiono, by zasłużyć na to miano?
#warszawa
#warszawa
źródło: gf-1Xe4-4LkS-KPm2_muzeum-sztuki-nowoczesnej-w-warszawie-1280x960
Pobierz
frenm +135
Chyba nie ma cięższej #pracbaza niż klikanie w kąkiuter jako #programista15k
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku

Wystartowałem karierę #wislakrakow. Dajcie znać proszę jaka taktyka najlepsza na start i jakie wonderkidy wam udało ściągnąć do 1 ligi polskiej. Dziekuje!
Narazie jest dosyć prosto - wybierając gegen pressing z krótkimi podaniami. Nie zmieniając totalnie nic - spokojnie wygrywam superpuchar polski, 1 rundę eliminacji i 3 pierwsze mecze. Sezon na przetarcie byle tylko awansować
U mnie w 21 napastnicy mają więcej bramek niż występów. Chełmecki i Olejnik to miażdżą całą ligę.
Wrzucam napastników i chyba najlepszego mojego gracza Yeobaha.
źródło: Chełmecki
Pobierzźródło: Forbes
Pobierzźródło: Olejnik
Pobierzźródło: Wojciechowski
Pobierzźródło: Yeboah
PobierzJa mam w sumie Chełmeckiego, Olejnika i Wojciechowskiego, więc kolejnego napastnika nie potrzebuję. Forbsa nie liczę, bo pewnie pogra ostatni sezon. Mam jeszcze z dwóch małolatów i będzie trzeba ich powoli ogrywać na poziomie ekstraklasy. Na wypożyczeniach mam jakiegoś portugalskiego napastnika i dobrze rokującego Polaka, co ma z 20 lat. Oprócz tego
źródło: Zarobki
Pobierzźródło: Zarobki 2
PobierzBajrami chyba regularnie gra w reprezentacji Szwajcarii. Przynajmniej na ostatnim Euro grał.
Hyballa jest moim doradcą/asystent menadżera i zaproponował mi ten transfer jako numer 1.
On też polecił mi tego Węgra z pomocy: Medgyes. Węgier ma dobre umiejętności, nie ma chyba jeszcze 18 lat i ogólnie potencjał jest wysoko oceniany. Niestety