Wpis z mikrobloga

Hej!
Wystartowałem karierę #wislakrakow. Dajcie znać proszę jaka taktyka najlepsza na start i jakie wonderkidy wam udało ściągnąć do 1 ligi polskiej. Dziekuje!

• 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Poykov: @JackBauer666 @Vanlid @trez Ja rozpocząłem sezon grając z data update - czyli bez tych graczy których wspominas + zaczynając od eliminacji do ligi konferencji.
Narazie jest dosyć prosto - wybierając gegen pressing z krótkimi podaniami. Nie zmieniając totalnie nic - spokojnie wygrywam superpuchar polski, 1 rundę eliminacji i 3 pierwsze mecze. Sezon na przetarcie byle tylko awansować
  • Odpowiedz
@JackBauer666: Może trochę przesadziłem z miażdżeniem ligi, ale tylko Rosołek bramkowo goni moich. Chciałem Rosołka wykupić, ale musiałbym dać 15 - 20 mln zł. Jest to realne, ale Rosołek krzyczy koło 300 tysięcy zł tygodniowo. Stać mnie też na taką pensję, bo mam grubo ponad milion zł w zapasie (na pensje), ale pier to. Za dużo chce.
  • Odpowiedz
@Reiter1906 zdecydowanie przesada. Co jak co ale Legia potrafi sprzedawać dobrze nawet szrot. Ba, w FM to AI wszystkim dobrze handluje na swoją korzyść. Za dobrze. Zaraz, rosół jest u ciebie jeszcze w Legii czy już w Piaście?
  • Odpowiedz
@JackBauer666: Jest w Legii i tam zostanie. Tylko mnie na niego w tej chwili stać z polskiej ligi.
Ja mam w sumie Chełmeckiego, Olejnika i Wojciechowskiego, więc kolejnego napastnika nie potrzebuję. Forbsa nie liczę, bo pewnie pogra ostatni sezon. Mam jeszcze z dwóch małolatów i będzie trzeba ich powoli ogrywać na poziomie ekstraklasy. Na wypożyczeniach mam jakiegoś portugalskiego napastnika i dobrze rokującego Polaka, co ma z 20 lat. Oprócz tego
Reiter1906 - @JackBauer666: Jest w Legii i tam zostanie. Tylko mnie na niego w tej ch...

źródło: Zarobki

Pobierz
  • Odpowiedz
@JackBauer666: Kumpel mi pokazał fm 2006 i grał na zł oraz tygodniach i od tamtej pory... tak mi zostało.

Bajrami chyba regularnie gra w reprezentacji Szwajcarii. Przynajmniej na ostatnim Euro grał.
Hyballa jest moim doradcą/asystent menadżera i zaproponował mi ten transfer jako numer 1.
On też polecił mi tego Węgra z pomocy: Medgyes. Węgier ma dobre umiejętności, nie ma chyba jeszcze 18 lat i ogólnie potencjał jest wysoko oceniany. Niestety
  • Odpowiedz