Aktywne Wpisy

Pilarz +80
#demografia wiecie ile dzieci urodziło sie w gminie liczącej 6279 mieszkańców w 2024 roku? Podpowiem tylko, że Polska B.
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)

GangKobry +20
Niema chyba drugiej grupy tak ruchanej na kasę jak ajfoniarze, a najlepsze, że ci myślą, że mają produkt premium.
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º
źródło: temp_file2208918417958997656
Pobierz![Luksusowy pstryczek z PRL [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/61419f4724102fa29499d7a9d89fa296769b112f9fb14417eb12d5a3613852fb,q80.jpg)

Wystartowałem karierę #wislakrakow. Dajcie znać proszę jaka taktyka najlepsza na start i jakie wonderkidy wam udało ściągnąć do 1 ligi polskiej. Dziekuje!
W sensie zarząd mi nie przeszkadzał. Jeżeli gość będzie dobrze prowadził klub, czyli będzie wygrywał i awansuje do ekstraklasy, to na bank zarząd nie podejmie decyzji o sprzedaży zawodników. Obcy klub musiałby wyrzucić około 20 milionów zł, żeby zarząd wbrew menadżerowi sprzedał piłkarza.
Jeżeli awansuje, to w takiej sytuacji może też przekonać zarząd żeby nie sprzedawał piłkarza,
Możesz do zarządu zgłaszać różne prośby np. zwiększenie liczby scoutów, rozbudowa stadionu, zwiększenie budżetu płacowego, nowy kontrakt itp. Opcji jest mnóstwo.
Na niektóre zarząd się nigdy nie zgodzi lub będziesz musiał grać dziesiątki sezonów np. rozbudowa stadionu w Wiśle Kraków. Nie ma takiej potrzeby, bo stadion Ci się nie będzie zapełniał co mecz i nie będzie na to nigdy kasy, wykupić od miasta też
W 1 awans do ekstraklasy. Jako bieniaminek wygrany dublet i rozpocząłem walkę o Lm. Narazie zlałem Ludogorca w 2 rundzie .
U mnie świetnie sobie radzi Krzyżanowski. Zarząd mi go sprzedał za 5 baniek euro, na szczęście jest na powrotnym wypożyczeniu u mnie. Rodado, Sapala, Starzyński, Duda czy Chelmecki wystarczą na 1 ligę i ekstraklase.
Niestety system repy jest tak zbugowany, ze on nigdy nie dzialal, ledwo co, przyrost jest znikomy i trzaby chyba ze 100 sezonow rozegrac, dlatego ja se rep ligi/kraju/druzyny ustawiam na max bo jest w ogole
Skończyłem wczoraj po 40 godzinach pierwszy sezon.
- Co ze swojej strony polecam to jak najszybciej pozbyć się tych wysokich płac typu Goku,Sobczaki,Bashe czy Żyro. w Ich miejsce najlepiej wypożyczyć kogoś proponowanego za skautów często podobne umiejętności to 3x niższa płaca.
- Ściągnąć Starzyńskiego z wypożyczenia - dobry zawodnik i rozwiązuje problem zawodnika u21 w razie kontuzji.
- Wprowadzić do pierwszego składu Krzyżanowskiego+ od siebie polecam Alexa Bugaja. To da łącznie 4
źródło: obraz
Pobierz