Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mati1990: uczucie które mnie prześladuje mimo posiadania żony, domu i zainteresowań. Z nikim nie czuje tego samego "wajbu". Ciężko się żyje w społeczeństwie w ten sposób i coraz bardziej odsuwam sie od ludzi przez to.
  • Odpowiedz
@mati1990 ja kiedyś miałem kolegów którzy mieli bardzo podobne poczucie humoru do mojego ale w pewnym momencie się ode mnie odcięli i wylądowałem na wykopie
  • Odpowiedz
@mati1990: Wiele razy było Ci tłumaczone, że możesz poszukać jakiejś aktywnej dziewczyny i zarazić ją rowerem, to Ty wolałeś się śmiać, że dziewczyny, które nie robią miliona kilometrów rowerem, są leniwe. Rozmowa z Tobą na ten temat nie ma sensu.

@wykoppltakastronazobrazkami: Co Cię dziwi? Fajnie jest, jak druga osoba nadaje na tych samych falach i możesz się z nią czuć jak z najlepszym ziomkiem.
  • Odpowiedz
  • 0
zarazić ją rowerem

@choochoomotherfucker: to jest branie totalnie za kogoś 100% odpowiedzialności, robię bardzo dużo głupot na rowerze.
Parę lat temu leciałem z pewną mirabelką, nie miałem pojęcia że zrobi jedną rzecz za mną. To była bardzo głupia rzecz wyliczona na mnie, nie brałem pod uwagę że może zrobić to za mną i tylko cudem i refleksem kierowcy się udało.
Nie umiem w ludzi, i namawiać kogoś na szosę kto
  • Odpowiedz
  • 0
@choochoomotherfucker: w sumie teraz po tym wszystkim nie potrzebuje różowej żeby się zastanowić 2 razy...
Mimo wszystko nie wsiadłem na szosę ze złomem w plecach mimo że fizjo zachęcał, a chirurg nie zabraniał. Jednak człowiek uczy się na swoich błędach, 2 razy potrącenie daje do myślenia
  • Odpowiedz