Aktywne Wpisy

MonazoPL +49
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
PobierzCzy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor

pomimo tytanicznej pracy z terapeutami pomaga mi tylko cope
@msy: Nawet z żoną?
@wykoppltakastronazobrazkami: Co Cię dziwi? Fajnie jest, jak druga osoba nadaje na tych samych falach i możesz się z nią czuć jak z najlepszym ziomkiem.
@choochoomotherfucker: to jest branie totalnie za kogoś 100% odpowiedzialności, robię bardzo dużo głupot na rowerze.
Parę lat temu leciałem z pewną mirabelką, nie miałem pojęcia że zrobi jedną rzecz za mną. To była bardzo głupia rzecz wyliczona na mnie, nie brałem pod uwagę że może zrobić to za mną i tylko cudem i refleksem kierowcy się udało.
Nie umiem w ludzi, i namawiać kogoś na szosę kto
Mimo wszystko nie wsiadłem na szosę ze złomem w plecach mimo że fizjo zachęcał, a chirurg nie zabraniał. Jednak człowiek uczy się na swoich błędach, 2 razy potrącenie daje do myślenia