@ChlopoRobotnik2137 tak, włoskiego programcela który w porę wziął nogi za pas a ta po tygodniu już z mokebe wstawiała zdjęcia. Pod innym postem wykopek jeden opowiedział mi cały plot twist
@KanJaweuDieZweite z antropologicznego punktu widzenia ogół Polaków to nie do końca jest ludnością słowiańska. Polecam poczytać międzywojennych archeologów i ich wnioski oraz współczesne badania genetyczne. Jako ciekawostkę mogę podać ze statystyczny Polak ma więcej genów skandynawskich niż statystyczny biały Niemiec. Widocznie ta mieszanka genów dała taki a nie inny efekt.
@ka-lol No spójrz ze w naszym społeczeństwie występuje praktycznie każdy fenotyp, mozesz mieć Polaka niebieskookiego o blond aż białych włosach jak i brazowookiego o czarnych włosach, chociaż najpopularniejszy jest typ „ myszaty „ czyli mieszanka.
@ChlopoRobotnik2137 tak, włoskiego programcela który w porę wziął nogi za pas a ta po tygodniu już z mokebe wstawiała zdjęcia. Pod innym postem wykopek jeden opowiedział mi cały plot twist
@Naza_Dzikowski @rafcio39 to nie był w ogóle Włoch tylko Albańczyk XD. Chyba jego rodzina się przeprowadziła do Włoch i tam żył, więc ona go kreowała na szlachetnego potomka rzymskiej arystokracji, a to był zwykły poddany Popka.
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
Polisz łymen weri gut. Mniam mniam mniam mniam
bo to często żydówki
Komentarz usunięty przez moderatora
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Naza_Dzikowski @rafcio39 to nie był w ogóle Włoch tylko Albańczyk XD. Chyba jego rodzina się przeprowadziła do Włoch i tam żył, więc ona go kreowała na szlachetnego potomka rzymskiej arystokracji, a to był zwykły poddany Popka.
Ale nie no,