Aktywne Wpisy

Umeraczyk +8
To już któraś z kolei noc gdy jestem tak wściekły, że spać nie mogę i nie mam jak dać upustu mojej frustracji

Adaslaw 0
Mireczki, jakie gotowe posiłki polecacie z #lidl lub #biedronka, w słoikach, puszkach lub opakowaniach plastikowych, że to się na szybko podgrzewa w mikrofali, na patelni, w garnku lub w piekarniku i w efekcie dostaje się smaczny i pożywny obiad na ciepło?
Nie umiem gotować, ale codziennie jestem głodny. Stąd moje pytanie.
Polecicie coś?
Macie swoje ulubione pozycje?
#pytaniedoeksperta #obiad #gotujzwykopem #
Nie umiem gotować, ale codziennie jestem głodny. Stąd moje pytanie.
Polecicie coś?
Macie swoje ulubione pozycje?
#pytaniedoeksperta #obiad #gotujzwykopem #

@aarahon: Też żałuję że nie próbowali, pewnie zaczęli by go upychać na siłę i zaginać byleby wlazł, a potem przytrzasnęli bagażnikiem bo i tak by się mieścił. Finalnie ruszliby z piskiem opon a telewizor by pewnie wypadł xD
Swoją drogą, to dopiero teraz zauważyłem, że tych dwóch pozostałych typów ani nie przyjechało tą furą ani nie odjechało. Czy to byli jacyś przypadkowi ludzie, czy o co tu chodzi? Czy widząc włam chcieli pomóc, przeszkodzić? Tyle pytań bez odpowiedzi.
- nie wie, że telewizor na uchwycie nie jest przyklejony na lekkim kleju, że pociągniesz i schodzi
- nie rozumie, że jak r------e plastik, gdzie są śruby to już go nie powiesi u siebie
- a bez nóżki nie postawi
- wyrwane porty audio/video też uniemożliwi używanie