Aktywne Wpisy

normalnychopok +865

Was też w dzisiejszych czasach niemiłosiernie wkur.wia , że do wszystkiego musi być aplikacja na telefon? Chcesz mieć promocje w spożywczaku? Pobierz aplikację i aktywuj kupon, chcesz odebrać paczkę z automatu? Niby możesz ręcznie ale zanim to wyklikasz na tym brudnym i ledwo reagującym na dotyk ekranie to już szybciej pobierzesz apke i otworzysz z jej poziomu. Chcesz na szybko przejrzeć Facebooka na tel? Wersja przeglądarkowe na tel działa jak gowno, więc

Gdzie jako programiści15k jeździcie na zagraniczne wakacje?
Wybieracie standardowe polskie kierunki dla middleclass (Grecja, Chorwacja, Hiszpania, Bułgaria), tylko bierzecie tam droższe 5* hotele?
Czy jeździcie do krajów nie dla przeciętnego polaka-robaka-biedaka, typu Emiraty, Japonia czy USA (w których te 15-20k to nie żaden wyczyn)?
@karetpoker: włochy to koszyk "tanio / nic niezwykłego / przeciętnie"
@karetpoker: tak z biurem podróży, zwykle tui
@tanczjakcizagramkolego: A nie można jechać normalnie jako człowiek? Jak jeżdżę na wakacje, to zapominam o pracy.
@tanczjakcizagramkolego: Co roku jeżdzę nad polskie morze. Czasem mam ochotę pojechać do Miami, ale brzydzę się biedą.
@walokid: najgorszy mój kierunek, ale ja siedziałem w kurorcie plus wypad do havany. Meksyk 100 razy lepszy