Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
@Lardor no przecież dali alternatywę - ścieżki rowerowe, wiecznie zapchaną komunikację miejską, wielogodzinne piesze wędrówki dla zdrowia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Android
  • 12
@PlanetHell ale wiesz że oni co kilka lat będą to bardziej zaciskać? Teraz wjadą normy euro 4 minimum potem euro 5 później tylko 6 i tak dalej skoczy się tak że na auto szarego człowieka nie będzie stać. Plus powiedz mi wejdzie krowa z V8 która spełnia najnowsza normę a Seicento palace mniej nie wjedzie. Powinno być tak iż po tym ile syfu auto zostawia być wpuszczane lub nie. Patrz na
Lardor - @PlanetHell ale wiesz że oni co kilka lat będą to bardziej zaciskać? Teraz w...

źródło: temp_file1741515981444752565

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 9
@PieknyWojciechPostrachDziewic: Zawsze mam jakiś wybór typu je omijać, i wybierać bary mleczne które są tanie a strefy nie ominę bo będzie jak mur Berliński. Plus śmiesznie nazywasz strefę wolną od biedoty, bo z czystością ma tyle wspólnego co ja z ferrari czyli nic. Może w kronice propagandowej ma być czysta ale, patrząc na życie, to w teorii zawsze wszystko piękne niż w praktyce. Raz, że nowym autem z wyciętym katem
  • Odpowiedz
  • 10
@Lardor pamiętam jak w TR był Miszalski i ten jego zastępca. Ten drugi właśnie powiedzial coś takiego, że on jest spoza Krakowa i dojeżdża autem i dobrze że mpk funkcjonuje bo bez niego to by w ogóle się nie dało do Krakowa wjechać xd wy się robaki gniećcie w autobusach, byleby elita miała miejsce na ulicach ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Drogie restauracje i hotele też można nazwać strefą wykluczenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PieknyWojciechPostrachDziewic: To jest akurat standardowa manipulacja- rozciągnięcie pojęcia do absurdu. Restauracje i hotele to obiekty prywatne, a nie przestrzeń publiczna. SCT ma kilka problemów i przepisy zostały źle zaprojektowane- tylko dyskusja nie ma sensu, skoro ideologicznie coś wspierasz, a nawet nie czytasz szczegółów. Ja nawet nie mam nic przeciwko idei SCT, ale forma
  • Odpowiedz
  • 5
@PieknyWojciechPostrachDziewic: ale typie sam mieszkam w Krakowie i co całe życie mogłem jeździć nagle nie xd @PlanetHell Elektryki to żadna nowość proszę pan wynalazek starszy, od spalinówek, czyli cofamy się bardziej niż idziemy na przód. Wtedy się to nie sprawdziło jako alternatywa spoko ale wcale elektryki nie są eko i na autobusach widzę jak świetnie się sprawują xd. Matko boska, żeby w zimie kierowca musiał w kabinie marznąć by
Lardor - @PieknyWojciechPostrachDziewic: ale typie sam mieszkam w Krakowie i co całe ...

źródło: electric-vehicle

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@PieknyWojciechPostrachDziewic: Panie kolego ale zauważyłeś iż wątek, nie tyczy się Warszawy, mam wrażenie, że jesteś botem który zobaczył #sct i piszesz na ślepo plus dwa Jestem Urodzony w Krakowie jestem jego mieszkańcem i się wypowiadam, zresztą nawet jak bym był z pipidówek dolnych mógł bym się również wypowiadać, bo konstytucja nie zabrania. Ty nie jesteś z Krakowa i się wypowiadasz widzisz? Mi to zaczyna zalatywać w tym momencie
  • Odpowiedz