Wpis z mikrobloga

Miasto w którym jest wiecznie problem z komunikacją miejską czyli braki kadrowe z kierowcami których wiecznie brakuje chce wprowadzać bubla zakazującego samochody nie dając żadnej alternatywy. Plus miasto które pół roku temu pokazało, jak bardzo jest zadłużone groziło iż pracownicy komunikacji nie będą dostawać wypłat na czas, grozili iż kursy będą ucinane latarnie na noc gaszone mają nagle prawie milion złotych na jakiś nierobów którzy w swych V8 będą mówić jakie to nasze auta kopcą. W dodatku robią kompanie propagandową z pieniędzy mieszkańców która będzie kierowana w stronę mieszkańców. Normalnie Bareja wiecznie żywy.

#krakow #sct #strefaczystegotransportu #gownowpis #zielonykomunizm
Lardor - Miasto w którym jest wiecznie problem z komunikacją miejską czyli braki kadr...

źródło: temp_file3533813782203717689

Pobierz
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@homerox2000 dziś 5% jutro 40% połowa tych aut jeszcze nie ma żółtych tablic tylko na samą opinię rzeczoznawcy też taka posiadam i też sobie wjadę do sct jak chce
  • Odpowiedz
@Lardor

@PlanetHell: nie pisz mi jak mam żyć panie eko komuch, tylko pokazuję panu fakty

@Lardor ogólnie Wyzywasz kogoś od komunistów, a sam ja ten szczur komunistyczny usuwasz komentarze które Ci się nie podobają. J---c zielony ład i ich ekoterrorystow, ale jeszcze bardziej j---c cenzurę!
  • Odpowiedz
  • 0
Posiadanie samochodu nie jest obowiązkowe, mija tyle lat a prawaczki ciągle nie rozumieją że to jest przywilej a nie przymus jak w stanach zjednoczonych, gdzie samochodoza tak poszła do przodu że nie posiadanie samochodu potrafi być wręcz niebezpieczne dla życia.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@uriel_ck bo z komuchami krótko a dwa nie wyzywam tylko stwierdzam fakty a trzy to byli wulgarni a chamstwa nie lubię. Z chamami szkoda mi czasu pisać
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Njal nie jest obowiązkiem ale też nie powinno być zakazu. Tak samo nie jest obowiązkiem posiadanie dziecka i tak samo domu mieszkania czy roweru, konta na FB/wykop, Instagram , Tinder iście na studia, pracy telewizora ale nie w porządku jest jak się komuś coś zakazuję. A jak wiadomo rodzice patologiczni też potrafią nie być dobzi dla dziecka. To jest ta wolność wyboru a nie zakazy i zakazy. Zakazywac to zakazywali komuniści
  • Odpowiedz
  • 0
@Lardor no i nie ma zakazu, możesz posiadać samochód i nim dojechać do np. rogatek miasta i się przesiąść w autobus ponieważ nie spełniasz wymagań by wjechać do środka, tak samo jest w innych miejscach - np. do magazynu nie wjedziesz jeepem ale widłakiem już tak.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Njal xd euro 0 opinia wymagań może nie spełniałm ale wjechać wjadę i Spale mniej niż V8 w suvie. Wymaganie to nie ile pojazd spala tylko jaka normę spełnia. Plus daj mi dobrze działająca komunikację w Krakowie bo co pół roku brakuje pracowników
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Njal ja rozumiem że od pokoleń polak to niewolnik i ta mentalność dalej jest. Jak nie zabory, to wojna jak nie wojna to komuna i tak z dziada pradziada zostało i po prostu klaszczemy uszami jak nam się zabiera prawa do podstawowych dóbr. Jak zrobią podatek od oddychania albo strefy wolnego oddychania to też będziesz tak klaskać uszami? Zamiast walczyć z głupimi pomysłami polityków to wy to jeszcze towarzyszu wspieracie
  • Odpowiedz
@Lardor: Problemy z komunikacją miejską to miałem ja, ale na wsi, gdzie PKS kursował maksymalnie dwa razy dziennie, a nie w Krakowie.

Dodatkowo, odkąd się przeprowadziłem do Krakowa, zauważyłem, że to miejsce zawsze borykało się z kwestiami związanymi z zanieczyszczeniem powietrza. Podium w raporcie WHO z miastami, gdzie występuje najbardziej zanieczyszczone powietrze w Polsce nie wziął się od czapy ;)

Najbardziej zabawny fragment tego tekstu to ten, w którym porównałeś
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Njal i to tyle co umiesz powiedzieć bo walczyć o swoje nie umiesz oddasz wszystko jak cię poproszą. Sraken pierdaken to jedynie co będziesz umiał powiedzieć biedna ślepa owieczko.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@doliczanie bo dla mnie zakazywanie czego kolwiek jest iście komunistyczne. Nie wolno ci tego sramtego bo partia zabrania wcale nie jest to podobne do siebie
  • Odpowiedz