Wpis z mikrobloga

#iphone #smartfon #android - dla zasięgu
Mam pytanie: czy iPhone 15 pro max 1tb za 5400zl jest warty? Używka od maja 2024 - dodatkowo dwie ładowarki dorzucone, jedna normalna druga indukcja plus jakieś słuchawki.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Caban1908: ile ma uzytej pamieci na tej 11? wedlug mnie tutaj cene podbija 1TB, jak staraczy mu 128GB to praktycznie za te same pieniadze ma nówke. W grudniu przesiadlem sie z 11 na 15pro i teraz bym kupil zwykla 15, zalezy do czego jeszcze uzywa telefonu
  • Odpowiedz
  • 0
@bob_kelso aaa xD no to wujas ma tam 128 czy 256 (nie pamiętam) i narzekał na to że musi na chmurę zrzucać bo mu miejsca nie starcza jak zdjęcia robi nowe
Edit: a telefonu używa w sumie podstawowo, dzwonienie, zdjęcia, internet, standardowe użytkowanie przed osobę w wieku około 50 lat
  • Odpowiedz
@Caban1908: hmm ja bym poczekal tydzien to prezentacji i zobaczyl co bedzie nowego i za ile, na ten moment wedlug mnie najrozsadnijesze wyjscie to nowy iphone 15, z pamiecia o jeden poziom wyzej niz ma teraz (skoro brakuje), jak ma 128 to brac 256, jak 256 to 512, na ten moment nowa 15 z 256GB mozna kupic za okolo 4200 (wedlug ceneo)
  • Odpowiedz