Aktywne Wpisy

francuskie +40
Paliwo 3x taniej niż w Polsce, na każdym przejściu dla pieszych liczniki czasu albo smutna buźka, jeśli nie można przechodzić. Gdzie tak fajnie? To Kazachstan, który odwiedziliśmy kilka dni temu w ramach kolejnej wyprawy.
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
Bardzo nowoczesny kraj, pod wieloma względami bardziej rozwinięty niż PL.
Więcej w relacjach, zaczynając od tej KLIK.
#podroze #kazachstan #samochody #motoryzacja #astana #paliwo #benzyna
źródło: kaza
Pobierz
kutmen2 +55
Pierwszy raz w życiu tankowałem ON po 9.06zł. Dziękuję panu premierowi, ministrom i wszystkim, którzy mają na to wpływ. Brat jest w delegacji u pepiczków i tankuje ponad złotówkę taniej. Uśmiecham się i robię swoje.

Coś się kończy, coś się zaczyna.. a Dżajanta z nami już ni ma ( ͡º ͜ʖ͡º)
Szoska, na której miałem okazję przeżywać mój największy postęp rowerowej formy, została dziś sprzedana. Teraz będzie sobie wesoło pomykać po okolicach małopolskiego KNT. Mam nadzieję, że obecny właściciel przeżyje na Propelu taki rozkwit wydolnościowo- sprawnościowy, jaki miałem okazję przeżyć ja.
Tak się też pięknie złożyło, że ostatni trening jaki miałem okazję odbyć na moim Giancie był zarazem najszybszą jazdą jaką kiedykolwiek odbyłem, bo na dystanie prawie 60km uzyskałem średnią 35.3 - oczywiście podczas jazdy solo.
Teraz czas na coś nowego, tylko co? Kilka opcji jest, trzeba pomyśleć, pokalkulować.. a tym czasem kwadraty będą zbierane bo oczywiście drugi rumak, Esker, czeka w garażu na kwadratobrania.
#rowerowyrownik #szosa
źródło: propel_po_raz_ostatni
PobierzMuszę sobie taką poszukać do mojego iGP