Aktywne Wpisy
wilk633 +87
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Ilu nas tu jest w środku tygodnia? Do trzech odlicz!
Ubranka rowerowe mają tą zaletę z że są... Wygodne na rower. Nie powodują otarć, nie furgotaja na wietrze, są odpowiednio przewiewne... Średnia prędkość nie ma żadnego znaczenia.
@Kunszt: Bo wygodnie ¯\(ツ)/¯
@Kunszt: średniej prędkości nie ma co liczyć. Za dużo zmiennych ¯\(ツ)/¯
Ja bezpieczny, inni użytkownicy dróg bezpieczni, karbon bezpieczny, cooldown/rozgrzewka zrobiona tylko ty masz ból d--y.
Lepsze to niż widok, który ostatnio widziałem na drodze dla rowerów - koleś koło 40-50, wychudzony, w szortach tak krótkich, że widać było jak mu mięśnie d--y pracują przy pedałowaniu, a jechał może z
@Kunszt: A dlaczego jak biegasz to nie zakładasz garnituru i pantofli na połysk?
Nienawidzę tych idiotów tym bardziej, im więcej jeżdżę na rowerze.
Nie widzisz ich całej jazdy, może wracaja albo dopiero jadą na dłuższą trasę, a w ruchu miejskim spokojnie jadą z/do domu. Sam często przez miasto jadę na rowerze enduro, z fullface kaskiem, itd. Też pewno byś się ze mnie śmiał że się o-------m jak na zawody dh, żeby zeskoczyć z krawężnika co ma 10cm :)
w wiekszosci przypadkow serio chodzi o wygode, jak jade do pracy czy totalnie luzna przejazdza po miescie to biore jednak zwykle luzne ciuchy.