Aktywne Wpisy
bibi__ +287
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +657
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- hydraulik - zapalenie krtani, jak się wyleczył to od razu poleciał wakacje
- parkieciarz - telefon wpadł do wody, stracił kontakty i nie mógł zadzwonić
- typ od alarmów - zepsuł się samochód, musi zorganizować zastępczy
Ja to mam pecha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#budujzwykopem #budowadomu #remontujzwykopem #mieszkaniedeweloperskie
Tobie przynajmniej podali jakieś "wymówki". Ja szukałem pomocnika do remontu. Dopiero z trzecim robię. Dwóch poprzednich po uzgodnieniu terminu i stawki nagle przestali się odzywać. Tak po prostu nie odbierają telefonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pic polega na tym, że lepiej wziąść zlecenie nawet jeśli się nie ma terminu, a potem palić Jana tygodniami, niż odmawiać bo ma się kalendarz zawalony zleceniami.
Ten mój budowlaniec z rodziny odmawiał większość robót, bo albo nie mial czasu, albo nie miał narzędzi, albo u kogoś zwyczajnie robić nie chciał... Koniec końców po jakimś czasie
Elektryk - musiał naprawić własną instalację elektryczną w domu, bo ciągle wysiadał mu prąd. Gdy to ogarnął, stwierdził, że potrzebuje odpoczynku i wyjechał na ryby.
Stolarz - złamał rękę, sklejając mebel dla teściowej. Ręka już zrosła się na tyle, że mógł złowić bilety na koncert, więc na razie jest niedostępny.
Glazurnik - dostał alergii na pył, więc lekarz zalecił mu tydzień nad morzem, żeby oczyścić płuca. Obiecał
Alarm chyba sam rozkminię, ale stali sam sobie nie wpowyginam :-)