Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +88
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
InnyWymiar90 +61
Ehhh kiedyś to były challenge, przez które chciało się tutaj zaglądać codziennie, teraz szkoda szczepić ryja
#100rajstopchallenge od @chrystusie i #100browarowchallenge od @Damianowski
Piękne czasy
#kiedystobylo
#100rajstopchallenge od @chrystusie i #100browarowchallenge od @Damianowski
Piękne czasy
#kiedystobylo
- nie kupowac slodkich napojow/slodyczy ( zjesc moge, ale nie moge kupic)
- zrzucic wage do 90kg ( jestem ok 94 teraz)
- regularnie robic cwiczenia od fizjo
- zaczac sie uczyc pytona
- nie zostawac w pracy dluzej niz te 8h ( czasem sie o--------m,przez co zostaje dluzej zeby nadrobic). Bede nastawiac alarm.
- zaczac sprzatac stajnie Augia-chlopasza
Lista krotka, wiec mam nadzieje, ze sie uda
@ChlopoRobotnik2137: zraz obranej drogi, byś wstecz się nie oglądał
Ja Ci sie pozale ze w sumie Twoj wpis mnie uklul w dupe bo nie bylem wtedy jeszcze na urlopie a polnoc Norwegii troche znam, myslalem by moze poleciec do Tromsø z rowerem, przez lofoty do Bodø i.... zlapalem covida. A po nim takie pocovidowe zmeczenie ze dopiero teraz chodzenie zaczyna sprawiac przyjemnosc. A juz grubo za pozno by leciec tak daleko na
@ChlopoRobotnik2137: kurła ja od samego przeczytania listy już żem umęczony jest
Tu masz video o ruckingu. Idealne na początek. Trzymaj się wojowniku.
@ChlopoRobotnik2137: przepisz te 2 cele żeby były konkretniejsze (to się nazywa technika SMART jak byś chciał poczytać) czyli np
-robic ćwiczenia od fizjo 3 razy w tygodniu o poranku
- przerobić 3 lekcje z kursu XXX na tydzień
- robic cwiczenia od fizjo codziennie ( takie zalecenie )
- przerobić 3 lekcje z kursu pyton na tydzień