Aktywne Wpisy
ziomus13 +382
Wczoraj córa 7lvl chciała siedzieć w domu. Wyciągnąłem ją siłą na spacer, razem z 0,5 rocznym latoroslem. Bez żony, bo zabrała się za porządki. Zabrałem ją najpierw do lasu, gdzie widziała sarny i mnóstwo ślimaków. Później na łąkę, gdzie ogladala sobie krowy. Na koniec na stację i pojechaliśmy sobie pociągiem. Połaziliśmy po mieście i po 1h pociągiem powrotnym wróciliśmy. Całość trwała 3,5h. Córa stwierdziła że to był cudownie spędzony czas. Nie sądziła,
szalaput +30
Chłopaki, nie uważacie, że korzystanie z tindera jest dla was trochę upokarzające?
Rzućcie to w ch** i nauczcie się podchodzić w realu, tam macie czarno na białym wygląd, wzrost, figurę, mowę ciała, zachowanie i po tym oceniacie czy jesteście zainteresowani. To zwieksza was szacunek do samych siebie.
#tinder #badoo
Rzućcie to w ch** i nauczcie się podchodzić w realu, tam macie czarno na białym wygląd, wzrost, figurę, mowę ciała, zachowanie i po tym oceniacie czy jesteście zainteresowani. To zwieksza was szacunek do samych siebie.
#tinder #badoo

Mam około 24 km w jedną stronę DDR w środku lasu, z dala od samochodów i ludzi. Asfalt dobry, tylko w dwóch czy trzech kawałkach gorszy (korzenie porobiły wyboje), no ale od czego są opony 30 mm i niskie ciśnienie! Z dojazdem, w dwie strony prawie 60 km. Uwielbiam tam jechać, szczególnie jak jadę sam. Bezpiecznie, cicho, czyste powietrze. Czasem znajomi ze mnie żartują, że do znudzenia tam jeżdżę, ale w sumie to nie wiem, po co to piszę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#rowerowyrownik #rusztorun #szosa
Skrypt | Statystyki
4,5 bara na 30 mm TL
No i myślę, że nie ma powodu, żeby kpić z tego, z jaką prędkością ktoś jeździ!
O co Ci chodzi z tym ciśnieniem?
@Poemat: to znaczy ze masz zero techniki jazdy, ale jesteś triathlonistą więc to w sumie zrozumiałe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Poemat: wtf? W sensie że 6 bar to za mało?