Aktywne Wpisy
#zwiazki #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
Jestem w świeżym związku z dziewczyną która leci na psychotropach, chodzi na terapię, tygodniowe humory to żywa sinusoida, raz jest super raz jest tragicznie. Niestety obrywam rykoszetem. Jest źle - pomagam, służę pomocną ręką. Potem jest chwila odtrącenia i to ja jestem fe i be. Potem jest zrozumienie błędów i powrót do normalności. Trochę to męczy. Z drugiej strony gżdżenie się jest fantastyczne.
ruskizydek +298
Ahh Rambo
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
Materiał, od 20.01:
https://www.polsatnews.pl/wideo-program/wydarzenia-1850-31082024_6839707/
#polsat #globalneocieplenie #klimat #pogoda #bekazlewactwa #dziennikarstwo #lewica
Wasze dzieci beda Wam wdzieczne.
@2aVV: gdzie się ociepla, jak widać w tej tabelce, że 2015 był cieplejszy w poszczególnych lokalizacjach.
najpierw pomyślałem - dobry trolling, doskonale wjechał.
A potem zobaczyłem, że to jednak nie.
xDDD
@PonuryKos123: a kto tu gada o ekodaninach? p--------z jakies kocopoly byle wyszlo na twoje.
uhm, tyle że cykle M. dzieją się hipotetycznie na przestrzenia dziesiątek tysięcy lat (bliżej 100 tys), więc zmiany które nastapiły w ciągu stulecia - mają zupełnie inne podłoże.
Pokazujesz wykres, który wprost mówi, że nic się nie stanie. Tylko przez 15% czasu na wykresie, czyli udokumentowanego życia na Ziemi, było zimniej niż teraz. A przez większość czasu nie było