Wpis z mikrobloga

miałem na myśli budowę wyglądu panelu administracyjnego aplikacji..

@fotexxx: To jest też dobre XD, serio rozróżniasz front-end i back-end na cały FRONT-END tyle, że z podziałem na to co widzi np. użytkownik i admin? :D!

@kmicolo: Kurde, źle się z tym czuje bo dla mnie front-end od zawsze to cały FRONT, najwidoczniej muszę się wiele douczyć bo nie wiedziałem, że w standardzie prowebdevów jest nazywanie front-endu np. panelu
  • Odpowiedz
@fotexxx: nie ma naduzywania bootstrapa. Kazdy projekt ma na nim bazowac jesli ktos wiecej ma na nim bazowac. Moze to byc rownie dobrze foundation czy inny css framework. Wtedy jest dokumentacja do projektu.
  • Odpowiedz
@Micki: Doskonale wiesz o czym mówię i nie bardzo rozumiem z czego robisz problem...być może mogłem napisać dashboard i było by po problemie, ale jednak nie wszyscy mieli problem ze zrozumieniem o co mi chodziło

@kmicolo: Bootstrap to rak który toczy internet...niestety tak jest. Jeśli nie widzisz tego ,że ogromna ilość stron w sieci jest bliźniaczo do siebie podobna i wielu korzystających z bootstrap nie sili się nawet
  • Odpowiedz
@kmicolo: "jesli nie uzywasz bootstrapa nie dostaniesz dobrej pracy. I slusznie. " No chyba sobie jaja robisz, jeśli umiał bym prefekt (potrafiłbym je równie dobrze wykorzystawszy) CSS HTM-a, PHP, RoR czy całą resztę skryptowek, a otwarcie bym mówił ze nienawidzę bootstrapa to nie dostane dobrej pracy?

@fotexxx: i tu się zgodzę ze bootstrapa to rak, ale przydatny i naprawdę pomocny jak się umie go wykorzystać, a jeszcze piękniej
  • Odpowiedz
@fotexxx: po prostu nigdy nie pracowales nad niczym wiekszym w grupie to tez nie zrozumiesz dlaczego

@nemokrinis: malo ktory powazny projekt nie korzysta z bootstrapa, wiec ciezko bedzie wyrzec sie go :) to tak jakbys uparl sie ze zmienne i komentarze bedziesz pisal po chinsku.
  • Odpowiedz
@nemokrinis: wykorzystuje w robocie, ma swoje plusy, ale też czasem stwarza problemy. ogólny bilans raczej na plus. ale jeżeli chcesz robić coś orginalnego co rzuci świat na kolana to omijaj,
  • Odpowiedz