Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
Ej śpicie se?

#webdev
@fotexxx: Na pewno z niego korzystałeś?
Do backend jest ok, bo rządzi się on trochę innymi prawami (o ile nie mamy zamiaru się silić na unikalność )
Ja od siebie powiem, że używam bootstrapa i jest to na prawdę fajne narzędzie, które usprawnia trochę pracę.
Niestety wielu developerów próbuje wciskać bootstrap wszędzie gdzie się da...:) Potem masz tak ,że wchodzisz na
W ogóle to nie bardzo rozumiem sąd wyciągnąłeś takie wnioski....
PS: z tego 1,5 roku usuń przecinek i będzie się zgadzać...
Bo moje zdanie jak na razie jest takie ze narzędzie fajne i pomocne, ale chciałem jeszcze opinie osób które tego używały/ja
@fotexxx: Ty tak serio?
Robisz pierwsze projekciki na joomli i nigdy nie pracowales w teamie, prawda? Zaloze sie ze nie umiesz nawet gita uzyc.
Bootstrapa nie uzywasz dla wygladu tylko jako standardu, zeby kazdy wiedzial gdzie co jest.
@Micki: miałem na myśli budowę wyglądu panelu administracyjnego aplikacji...wszystko trzeba wam pisać wielkimi literami? Jakoś nie wszyscy mieli problem ze zrozumieniem o czym napisałem... Raczej absurdem było by myślenie ,że miałem na myśli backend po stronie serwera...