Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Nie ma na to żadnej recepty Mirku. Ja też miałem tindera od kwietnia i w lipcu w p---u usunąłem. Świat randkowania już nie jest taki jak choćby te 10 lat temu. Mimo że jesteśmy połączeni z całym światem więc powinno być łatwiej o relacje niż kiedyś to jednak dla innych ludzi, w tym wypadku kobiet jesteśmy tylko jedną z opcji, dostarczycielem atencji, zapychaczem czasu. Ja mam 32 lata i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przede wszystkim wszystko polega na rozwijaniu znajomości, angażowaniu się w różne rzeczy, poznawaniu kolejnych osób. Idąc po ulicy w mieście to widać, że laski same z siebie się uśmiechają.
I jeszcze celowanie, że to ma być fajny związek i od razu superseks. Nie ma to jak myśleć tylko o ruchaniu. Jak poznasz normalną dziewczynę to może za kilka miesięcy ją zobaczysz gołą.
  • Odpowiedz
Podbijanie do dziewczyn w parku

@mirko_anonim: tego nie rób. Najlepiej to poznać kogoś wśród znajomych. Przyłączaj się do grupek, na przykład granie w piłkę ręczną albo rower. Też dobra jest turystyka, zwiedzisz Polskę i ludzi poznasz
  • Odpowiedz
Panienki za kasę raz na miesiąc dla uspokojenia głowy?

@mirko_anonim: jak nie jesteś głupi, wręcz masz trochę inteligencji i z biologii ze szkoły coś wyciągnąłeś to będziesz miał wręcz przeciwnie - zaczniesz wariować na myśl że coś od niej złapałeś. Byle katarek i już będziesz wariował.

S--s dla mężczyzny musi być regularny, raz na tydzień to za mało, więc takim raz na miesiąc to tym bardziej bez sensu. Zbyt kolosalne
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: > Podbijanie do dziewczyn w parku(nie wiem, w czym miałoby to być lepsze od randek z tindera - te same dziewczyny są tutaj i tutaj)?

No niekoniecznie bo tinder to często miejsce dla lasek łaknących atencji i kobiety które są bardziej normalne na tym punkcie tindera raczej nie zakładają.

Z kolei jak zagadujesz na mieście w miarę sensowny sposób to wiadomo, że sporo Cię spławi z takiej czy innej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
@Brzychczy
@Qullion

Nie wiem po h@j w Polsce jest taki kult witaminek które mają beznadziejną w Europie renomę wartości związkowych i bierze się je za punktu odniesienia a ilość ich małżeństw z Europejczykami zachodnimi drastycznie spadła zgadnijcie czemu, bo takie zaj@biste? Nie, bo takie same wyzwolone jak lokalne lewuski. Poza tym 20% ich i tak wyjechało więc jak nie ruszycie d@py z Polski to i tak pewnie nie znajdziecie,
  • Odpowiedz
wychodzenie jest o tyle dobre że na własnej skórze powyższe doświadczycie

@navaare: ja wychodząc tego nie doświadczyłem więc nie czuję potrzeby z---------ć na Filipiny ale jak ktoś sobie słabo tutaj radzi to pewnie spoko opcja.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
techniczny-sympatyk-60: A jak z wyglądem u ciebie? Ostatnio często myślę na ten temat i robię się coraz bardziej powierzchowna, ale chyba też realistyczna.Jeśli nie masz odpowiedniego wyglądu, a zależy ci na szczerej relacji opartej na miłości i pożądaniu, to lepiej odpuść. Wygląd to nie wszystko, ale to absolutna podstawa. Bez niego ani rusz, chyba że wybierzesz związek z desperacji. Jeśli masz bardzo słabą twarz to trochę kaplica, ale możesz popracować nad
  • Odpowiedz
@Brzychczy: Ale po h@ dzwonisz w takim razie skoro uważasz że dobrze sobie radzisz? Żeby konstruktywnie z atencją popisać jak Ci jest dobrze w poprzek głównego wątku? Gwno z tego wynika bo wyjątki nie tworzą wykładni ogólnej Szkoda strzępić ryja

Zresztą jak ktoś wp@dalał całe życie tą samą kiełbasę to skąd może wiedzieć że jest kurczak albo wołowina.
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: No na razie Twój gust w moich oczach z opisu wyżej to są stare prześcieradła pokroju francuskiej makaronowej; świat wynalazł trochę lepsze opcje, nie zabłysnąłeś haha
  • Odpowiedz