Aktywne Wpisy
Polina2137 +18
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +185
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

I jeszcze celowanie, że to ma być fajny związek i od razu superseks. Nie ma to jak myśleć tylko o ruchaniu. Jak poznasz normalną dziewczynę to może za kilka miesięcy ją zobaczysz gołą.
@mirko_anonim: tego nie rób. Najlepiej to poznać kogoś wśród znajomych. Przyłączaj się do grupek, na przykład granie w piłkę ręczną albo rower. Też dobra jest turystyka, zwiedzisz Polskę i ludzi poznasz
@mirko_anonim: jak nie jesteś głupi, wręcz masz trochę inteligencji i z biologii ze szkoły coś wyciągnąłeś to będziesz miał wręcz przeciwnie - zaczniesz wariować na myśl że coś od niej złapałeś. Byle katarek i już będziesz wariował.
S--s dla mężczyzny musi być regularny, raz na tydzień to za mało, więc takim raz na miesiąc to tym bardziej bez sensu. Zbyt kolosalne
No niekoniecznie bo tinder to często miejsce dla lasek łaknących atencji i kobiety które są bardziej normalne na tym punkcie tindera raczej nie zakładają.
Z kolei jak zagadujesz na mieście w miarę sensowny sposób to wiadomo, że sporo Cię spławi z takiej czy innej
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
chocićby z prostego faktu że 3/4 to boty a reszta to laski których i tak nigdy nie spotkasz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Brzychczy
@Qullion
Nie wiem po h@j w Polsce jest taki kult witaminek które mają beznadziejną w Europie renomę wartości związkowych i bierze się je za punktu odniesienia a ilość ich małżeństw z Europejczykami zachodnimi drastycznie spadła zgadnijcie czemu, bo takie zaj@biste? Nie, bo takie same wyzwolone jak lokalne lewuski. Poza tym 20% ich i tak wyjechało więc jak nie ruszycie d@py z Polski to i tak pewnie nie znajdziecie,
@navaare: ja wychodząc tego nie doświadczyłem więc nie czuję potrzeby z---------ć na Filipiny ale jak ktoś sobie słabo tutaj radzi to pewnie spoko opcja.
Zresztą jak ktoś wp@dalał całe życie tą samą kiełbasę to skąd może wiedzieć że jest kurczak albo wołowina.
Tylko kobiety z klasą na zachodzie Europy.
A te są bardziej ułożone niż przyspawane do telefonu młode baby obecnie