Aktywne Wpisy
arwok +10
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

josedra52 +4

źródło: temp_file2700276703870765535
Pobierz1. Bagieta po sluzbie
2. Slicznie przeszedl z trybu "jol madafaka dawaj kase juz!" do "aaaaaa boliiiii"
3. Jesli dobrze pamietam, agresor nie przezyl
czy to jest bezpieczne? Nie mam pojęcia, nie jestem ekspertem od broni
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-31 211837
Pobierzja też nie, ale
zależy ile masz wiary w amunicję. grzybkująca dobra jak się otworzy to albo wcale nie przebije, albo ją tshirt zatrzyma albo siniaka komuś nabije.
tyle, ze wcale nie musi się otworzyć zawsze, czasem nawet ubranie potrafi dziurę zatkać i poleci dalej niż byśmy chcieli.
zauważ, ze tu jeden typ amunicji na 4 strzały tylko 3 się
@LM317K: łap plusa za spostrzegawczość
Z desek w szpitalu i humor gitówa
@100piwdlapiotsza: to video ma kilka lat, z Brazylii - i jesli dobrze pamietam chronologie pare lat potem policja dostala zakaz przewozenia rannych przestepcow do szpitala, musi to robic pogotowie, bo jak policja wiozla to podejrzanie czesto zdarzalo sie ze "utkneli w korku" i napastnik nie przezyl