Aktywne Wpisy

curiousboi +36
Jaka jest szansa wgniecenia tak zasilacza? Wysłałem babce za 75zl pic rel, dotarł we wtorek a ona w środę pisze że jest uszkodzony xD
Specjalnie ładnie opakowałem i szczelnie wypełniłem, jak można próbować skamowac na parę złotych, Polacy to bardziej grzyby czy zwierzęta? #vinted #oszukujo #j--------e #komputery
Specjalnie ładnie opakowałem i szczelnie wypełniłem, jak można próbować skamowac na parę złotych, Polacy to bardziej grzyby czy zwierzęta? #vinted #oszukujo #j--------e #komputery
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Just_Jump +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file2700276703870765535
Pobierz1. Bagieta po sluzbie
2. Slicznie przeszedl z trybu "jol madafaka dawaj kase juz!" do "aaaaaa boliiiii"
3. Jesli dobrze pamietam, agresor nie przezyl
czy to jest bezpieczne? Nie mam pojęcia, nie jestem ekspertem od broni
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-31 211837
Pobierzja też nie, ale
zależy ile masz wiary w amunicję. grzybkująca dobra jak się otworzy to albo wcale nie przebije, albo ją tshirt zatrzyma albo siniaka komuś nabije.
tyle, ze wcale nie musi się otworzyć zawsze, czasem nawet ubranie potrafi dziurę zatkać i poleci dalej niż byśmy chcieli.
zauważ, ze tu jeden typ amunicji na 4 strzały tylko 3 się
@LM317K: łap plusa za spostrzegawczość
Z desek w szpitalu i humor gitówa
@100piwdlapiotsza: to video ma kilka lat, z Brazylii - i jesli dobrze pamietam chronologie pare lat potem policja dostala zakaz przewozenia rannych przestepcow do szpitala, musi to robic pogotowie, bo jak policja wiozla to podejrzanie czesto zdarzalo sie ze "utkneli w korku" i napastnik nie przezyl