Aktywne Wpisy
xiv7 +24
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 20.9% (213)
- Z wymiennymi ostrzami 18.0% (184)
- Elektryczna "3 kółka" 10.3% (105)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 50.8% (518)
Ludzik90 +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Pani zapomniała wykończyć akcji strzałem w ten p--------y, pusty, bandycki łeb.
Niemniej jednak, mimo noty niepełne, złoto w c--j!
1. Bagieta po sluzbie
2. Slicznie przeszedl z trybu "jol madafaka dawaj kase juz!" do "aaaaaa boliiiii"
3. Jesli dobrze pamietam, agresor nie przezyl
czy to jest bezpieczne? Nie mam pojęcia, nie jestem ekspertem od broni
ja też nie, ale
zależy ile masz wiary w amunicję. grzybkująca dobra jak się otworzy to albo wcale nie przebije, albo ją tshirt zatrzyma albo siniaka komuś nabije.
tyle, ze wcale nie musi się otworzyć zawsze, czasem nawet ubranie potrafi dziurę zatkać i poleci dalej niż byśmy chcieli.
zauważ, ze tu jeden typ amunicji na 4 strzały tylko 3 się
@LM317K: łap plusa za spostrzegawczość
Z desek w szpitalu i humor gitówa
@100piwdlapiotsza: to video ma kilka lat, z Brazylii - i jesli dobrze pamietam chronologie pare lat potem policja dostala zakaz przewozenia rannych przestepcow do szpitala, musi to robic pogotowie, bo jak policja wiozla to podejrzanie czesto zdarzalo sie ze "utkneli w korku" i napastnik nie przezyl