Wpis z mikrobloga

Taguje #bieganie i #biegajzwykopem mimo tego, że tak naprawdę interesuje mnie #kickboxing i #jiujitsu ale na pewno biegający koledzy mają pojęcie na temat o który chce zapytać ( ͡° ͜ʖ ͡°). Chcę kupić pasek mierzący tętno i stoję przed dylematem między #polar a #garmin. Problem jest taki - że z uwagi na uprawiany sport nie mogę nosić zegarków (nawet nie mam). Czy ktoś z was Mirki operuje jedynie na pasku na klacie bez połączenia z zegarkiem? Polar H10 czy Garmin HRM Pro Plus? Dzięki za pomoc.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pionas1337: h10 w promo.
Garmin jest zdecydowanie drozszy, no i zbiera staty dla biegaczy, ktorych ty nie potrzebujesz, a zaplacic za to trzeba.

Na allegro h10 masz za 220zl, no tylko rozmiar pasa to xs-s wiec trzeba by sprawdzic czy wejdziesz ( )

Moglbys sie zai teresowac paskiem na ramie, polar verity sense, albo tanszy oh1. Tez maja pamiec i sa dokladne na poziomie pasa
  • Odpowiedz
@pionas1337: bywal w promocjach za okolo 250 z tego co pamietam. Ale wiesz jak jest, moze byc za tydzien, a mozesz czekac miesiac, kupic bez promocji a promo wskoczy dzien pozniej ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz