Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy bycie 30-letnim niebieskim to over dla chłopa i wstęp do wiecznej samotności? Przecież wszystko opiera się na socjalizacji i nie ma co ukrywać w pewnym wieku takich okazji jest jak na lekarstwo.
Na studiach (kilka lat temu) mam wrażenie, że nic nie trzeba było robić a i tak non stop były jakieś kontakty i nowe osoby w puli znajomych (w tym dużo kobiet bo kierunek był dosyć babski), wzloty, upadki, nieśmiałe związki, friendzone - coś się działo. Co z tego, że umiem rozmawiać, etap nieśmiałości i wycofania dawno za mną, wizualnie i życiowo jestem bardziej ogarnięty skoro po prostu nie ma okazji? Mimo, że staram się wychodzić z domu jak nigdy wcześniej ale nic z tego nie wynika. Środowisko w pracy dawno zinfiltrowane (żadnej wolnej) a starzy znajomi dawno sie rozeszli w swoje strony. Powiedzcie mi co taki 30-letni chłop ma zrobić? gdzie poznawać? #tinder odpada wiadomo czemu.

Przecież ludzie ~27-30+ też się gdzieś chyba poznają? a może jak ktoś do tej pory nie poznał to zostaje sam? kurczę nie wiem.. gdzie może stary chłop chodzić żeby kogoś poznać.

#agepill #przegrywpo30tce #wykop30plus #wykop30club #znajomi #tfwnogf #samotnosc #przegryw #zwiazki #relacje

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy bycie 30-letnim niebieskim to over dla ch...

źródło: aRGOJ3jZlhInD

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach