Wpis z mikrobloga

boli bo widzę jaki wysryw napisałeś, za poprzedniej władzy to byś nawet nie pierdnął i już bk zostałaby przegłosowana w nocy o północy, tutaj na razie jeszcze nic nie jest pewne

@Wielka-Polska-Betonowa: Akurat mocno cisnąłem poprzednią władzę, zwłaszcza w czasach covidowych, poza tym przez tych dzbanów straciłem sporo kasy i nimi gardzę, ale obecnie nie rzadzi PiS, tylko PO i to oni będą przyjmować krytyke na klatę. Więc jak ktoś
  • Odpowiedz
@Kopyto96: Chyba zapominasz jak wyglądało procedowanie ustaw typu bk0 w poprzedniej kadencji. Dodam tylko że bk0 był w uwaga uwaga 100 konkretach. No i myślę ze część głosowała tez, zeby oglądać jak pisowskie gnidy w stylu obajtka muszą na turecki cypr s--------ć zeby nie sięgnęła ich reka sprawiedliwości (akurat obajtek to średni przykład bo niestety wyborcy pisu zapewnili mu ciepły k--------k i europejski imunnitet, no ale niestety takie są wady
  • Odpowiedz
@Wielka-Polska-Betonowa: Oczywiście, takie mam zdanie o niehonorowych ludziach, którzy w dodatku potrafią wjechać komuś na rodzinę za to, że ktos obraził ich politycznych idoli. Gardzę partyjniactwem. I sram na to czy taki delikwent głosuje na KO czy Konfę.
  • Odpowiedz
@Kopyto96: przecież na tym campus polska pokazali ponoć, ze najważniejsza sprawa jest dostęp do aborcji... mieszkać mogą przecież w pustostanach... myć się w błotku na festiwalach - młodzi, wykształceni z dużych miast ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz