Aktywne Wpisy

cheture +450
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

sprynek +420
Gość wrzucił
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
źródło: IMG_6149
Pobierz

Cześć.
Jaki polecacie telefon do zdjęć i nagrywania filmów?
Dobrze by było, żeby był też dobry w codziennym użytkowaniu. Wiadomo, że smartfon nie zastąpi w pełni profesjonalnego aparatu. Chciałbym wydać do 5 tys. zł lub trochę więcej na nowy telefon.
Jaki powinien być nowy telefon?
- Szybki procesor (to akurat standard w tej półce cenowej)
- Co najmniej 8 GB RAM, a najlepiej 12/16 GB RAM
- Minimum 256 GB pamięci wewnętrznej, a najlepiej 512 GB
- Posiadać całkiem szybkie ładowanie oraz całkiem dobrą pojemność baterii
- Posiadać 3 aparaty czyli główny, szerokokątny oraz teleobiektyw
Moje typy:
- Apple iPhone 15 Pro
- Apple iPhone 16 Pro (premiera w nabliższym czasie)
- Apple iPhone 15 Pro Max
- OnePlus 12 5G
- Google Pixel 8 Pro
- Google Pixel 9 Pro
Myślałem też nad Xiaomi 14, ale tam wystepuję problem z parującym się obiektywem. Natomiast Xiaomi 14 Ultra to już przekracza możliwości budżetowe.
Waszym zdaniem, który z telefonów będzie najlepszy?
Do tej pory zawsze tylko używałem telefonów z systemem Android. Nigdy nie użytkowałem telefonu z systemem iOS. Czy opłaca się przechodzić na system firmy Apple?
#smartfon #telefony #android #google #iphone #ios #technologia #elektronika #pytanie #kiciochpyta #ankieta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jakiej marki telefon do zdjęć i filmów?
Appla systemu nie da się używać więc od razu odpada.
Pixel pro dużo hejtu dostał ale mi się dobrze go używało, dobra kamera, tylko ta nakładka pixelowa to moim zdaniem nieporozumienie. Nie po to się kupuję androida żeby potem nie można było np google search usunąć z pulpitu xD grzał się do tego.