Aktywne Wpisy

tomwick55 +6
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa tygodnie prawie a kasa nie wróciła, pisałam do niego wczoraj, zero odzewu. Widzę też że spryciarz skasował tamten wpis
#oszukujo #ostrzezenie
źródło: temp_file1107202988411325449
Pobierzhttps://wykopx.pl/wpis/77706493/powtorze-wpis-moze-tym-razem-sie-uda-czy-moze-ktos
(Wersja zarchiwizowana w Archiwum X)
Nie skreślaj Mireczków, bo dużo z nich to
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Dodał wpis, że ma problemy finansowe i czy ktoś by mógł mu pomóc. Wysłałem kasę zaznaczając, że to pożyczka. Oddał po pewnym czasie.
Potem poprosił o jeszcze jedną pożyczkę. Również wysłałem. Tym razem jednak cebula u Wiktora wygrała i postanowił mnie okraść.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@DrCieplak: Ja się nie wtrącam. Wyciągnąłem treść oryginalnego, usuniętego wpisu, bo akurat zabrakło tego najważniejszego screena.
Dalszą ocenę zachowania Mirka i Mirabelki pozostawiam już wam :)
Chociaż osobiście komuś ogladającemu famemma nie dałbym nawet 50 groszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)Jedyne co to z rozmowy prywatnej, że prosił potem drugi raz o 5 złotych i wtedy powiedział, że odda, ale rozmowa się urwała.
Nic o oddaniu tych pierwszych 40 złotych nie było napisane.
Pobierz@WykopX:
Zgłoszenie do moderacji poleciało za obrażanie innych użytkowników.
Pobierz@369zszywek: a to akurat nie dobrze. Zacznij po prostu lepiej to filtrować I weryfikowac
Edit: na pewno byl to wpis z 14 sierpnia, spójrz na datę blika i datę wpisu który podrzuciłes.
Edit 2: czyli koleś po tym jak dostał ode mnie 40 ziko, zedytowal
Moje jest takie, że mogę pomóc jeśli widzę tą osobę na własne oczy lub na filmie.
Wszystko inne to dla mnie bajkopisarze i oszuści.