Wpis z mikrobloga

Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa tygodnie prawie a kasa nie wróciła, pisałam do niego wczoraj, zero odzewu. Widzę też że spryciarz skasował tamten wpis
#oszukujo #ostrzezenie
369zszywek - Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr 
Jakiś czas temu, dokładnie...

źródło: temp_file1107202988411325449

Pobierz
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@WykopX tak ten, przynajmniej tak wygląda. Wiem, też przejrzałam zanim się odezwałam ale uznałam że hobby, nawet cokolwiek dla mnie, nazwijmy to egzotyczne, nie powinno określać czy człowiek w danym momencie naprawdę nie znalazł się w czarnej d.....
  • Odpowiedz
@369zszywek: Nie tylko Ciebie oszukał, w notatce miałam link do takiego wpisu: https://wykop.pl/wpis/74849329/serdecznie-nie-polecam-mirka-smutny-procesorr-doda
@WolfSky +185
Serdecznie nie polecam Mirka @Smutny_procesorr

Dodał wpis, że ma problemy finansowe i czy ktoś by mógł mu pomóc. Wysłałem kasę zaznaczając, że to pożyczka. Oddał po pewnym czasie.

Potem poprosił o jeszcze jedną pożyczkę. Również wysłałem. Tym razem jednak cebula u Wiktora wygrała i postanowił mnie okraść.
  • Odpowiedz
Przeciez on nie pisał żeby mu pożyczyć tylko dać! Ta @369zszywek chyba nie rozumie tekstu czytanego.

@DrCieplak: Ja się nie wtrącam. Wyciągnąłem treść oryginalnego, usuniętego wpisu, bo akurat zabrakło tego najważniejszego screena.
Dalszą ocenę zachowania Mirka i Mirabelki pozostawiam już wam :)

Chociaż osobiście komuś ogladającemu famemma nie dałbym nawet 50 groszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DrCieplak: No tak, tu masz rację. Nie było ani słowa o oddawaniu pieniędzy przesłanych BLIK-iem. Ani we wpisie, ani w rozmowie prywatnej.

Jedyne co to z rozmowy prywatnej, że prosił potem drugi raz o 5 złotych i wtedy powiedział, że odda, ale rozmowa się urwała.

Nic o oddaniu tych pierwszych 40 złotych nie było napisane.
WykopX - @DrCieplak: No tak, tu masz rację. Nie było ani słowa o oddawaniu pieniędzy ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@WykopX a jesteś w stanie wyciągnąć wpis sprzed "powtórzę może się uda?" Bo mam wrażenie że tego sformułowania nie było. Być może zareagowałam na ten wcześniejszy sprzed powtórzenia, bo jestem pewna że było tam o oddaniu po wypłacie "w piątek"

Edit: na pewno byl to wpis z 14 sierpnia, spójrz na datę blika i datę wpisu który podrzuciłes.
Edit 2: czyli koleś po tym jak dostał ode mnie 40 ziko, zedytowal
  • Odpowiedz