Wpis z mikrobloga

@Palladyn400: Bardzo ładny karawan, trumny muszą w nim wyglądać przepięknie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak na serio to według mnie, kombi nie ma prawa ładnie wyglądać bo brak dynamicznej lini z tyłu, zaburza efekt, który buduje przód samochodu. Masz ładny, często agresywny przód i idzie on w płaski klocek (bez znaczenia na projekt)
  • Odpowiedz
Dlaczego argumentem posiadaczy kombi jest coś w stylu „a co jeśli będziesz musiał przewieźć lodówkę albo szafę”. Ile razy faktycznie wieźliście coś takiego? Ile razy bryła kombi faktycznie się przydała? Dlaczego nie wybierzecie przyczepki bądź busa?
  • Odpowiedz
  • 0
@Euphor ja pisałem wyżej o 2.7biturbo pb. Za pewne Ty masz na myśli 2.5tdi z Audi a6 c5, który swoją drogą wcale nieeeee był taki zły, tylko potrzebował odrobinę czestrzej wymiany oleju niż 12k, a wiadomo jak było kiedyś że sekwencje wymiany oscylowaly do 30k. W sumie niektórzy do dziś wierzą w olej LONGLIFE...
  • Odpowiedz
@syjusz dalej jest w Audi ten interwal producenta ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2.5 to swoja droga, tamten 2.7 biturbo byl problematyczny bo lubil sie pocić, elementy plastikowe turbo siadały, a jakiekolwiek prace serwisowe to bylo wyrzucanie motoru z budy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz