Aktywne Wpisy

MiszczJoda +815
Mirabelki i Mireczki, wypijmy za tych, którzy już z nami nie śmieszkują (╯︵╰,)
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
źródło: 1000085604
Pobierz
konradpra +29

Wytłumaczy mi ktoś sp/erdolenIe umysłowe jakim jest "rozmowa" na bieżąco przez zostawianie sobie wiadomości głosowych które ostatnio zauważyłem na facebooku?
Wrzucałem ogłoszenie na jakąś grupę, piszę z kobietą a ta ni z cha ni z de nagle wysyła mi wiadomość głosową zamiast kontynuować pisanie na messengerze.
Po tym (dopiero po tym) to samo zachowanie dostrzegłem u znajomych różowych, zostawiają sobie wiadomości, po chwili na nie odpowiadają i tak nawet przez godzinę.
WTF bo nie ogarniam.
Taguję jako różowepaski chociaż nie jestem do końca przekonany czy to tylko kobiety.
#facebook #mediaspolecznosciowe #socialmedia #internet #pytanie #messenger #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
taka moda
widocznie zaczynasz dziadzieć, skoro tak cię to wtrynia ¯\(ツ)/¯
to się k. dzwoni a nie zostawia wiadomości wte i wewte co chwila.
podejrzliwie patrzę na każdego kto z drugą osobą komunikuje się jak protag w fight clubie ze
Jaka to komunikacja "asynchroniczna" jak idzie w irt?
Chciałeś błysnąć i zwarło.