Aktywne Wpisy
Ketoprofen +5
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
MMMMMMMMMMM +154
#nostalgia #gimbynieznajo #boomer #30plusclub #wykop30plus #wykop30club
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Nie wiem czy ze mną jest już coś nie tak czy o co chodzi. Kiedyś narzekałem na brak dziewczyny, a teraz kiedy jestem już od jakiegoś czasu w związku to zaczynam doceniać to kiedy byłem sam. Ogólnie jestem teraz z dziewczyną którą lubię i dobrze się dogaduje, ona też się angażuje i ogólnie jest spoko, ale czuję że związek nie jest dla mnie i będę musiał to zakonczyc tak po prostu. Zrozumiałem chyba, że jestem typem samotnika i nie potrzebuje drugiej osoby jakkolwiek to nie brzmi. Większość znajomych dookoła ma swoją drugą połówkę i zastanawiam się co nimi kieruje. Zawsze staram się patrzeć w przyszłość i nie widzę siebie z drugą osobą. Od czasu do czasu spotykam się ze znajomymi i czasami poznaje nowe osoby i to mi chyba wystarcza. Sam już nie wiem..
#zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #samotnosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: mam tak samo, nawet spać nie potrafię w jednym łóżku z laską bo się czuję jakoś nieswojo.. boje się że będę kopał, chrapał albo pierdnę przez sen. Ale r----ć potrzebuję. Dla takich jak my zostaje chyba tylko płatny s--s. Zrobić co trzeba i do następnego.
@mirko_anonim: Może po prostu potrzebujesz więcej przestrzeni
Budzisz się rano obok wieloryba, to tak średnio Ci się chce być z taką. Budzisz się rano z fajną dupeczką - zupełnie inna historia.
Pomijam oczywiście jakieś aseksualne przypadki i ludzi w wieku średnim lub późniejszym, aczkolwiek tam też znajdą się przypadki, potwierdzające co napisałem. Raz starszy wiekiem kumpel w wieku średnim mi się zwierzył, że bierze
@molbidenowyMarian: to w takim razie nie zrozumiałeś OP'a. Koleś NIE CHCE ZWIĄZKU. I nie ważne jakiej petardy by nie miał, nic tego nie zmieni, jeśli jest się typem samotnika
Już ja znam tych "samotników".