Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie wiem czy ze mną jest już coś nie tak czy o co chodzi. Kiedyś narzekałem na brak dziewczyny, a teraz kiedy jestem już od jakiegoś czasu w związku to zaczynam doceniać to kiedy byłem sam. Ogólnie jestem teraz z dziewczyną którą lubię i dobrze się dogaduje, ona też się angażuje i ogólnie jest spoko, ale czuję że związek nie jest dla mnie i będę musiał to zakonczyc tak po prostu. Zrozumiałem chyba, że jestem typem samotnika i nie potrzebuje drugiej osoby jakkolwiek to nie brzmi. Większość znajomych dookoła ma swoją drugą połówkę i zastanawiam się co nimi kieruje. Zawsze staram się patrzeć w przyszłość i nie widzę siebie z drugą osobą. Od czasu do czasu spotykam się ze znajomymi i czasami poznaje nowe osoby i to mi chyba wystarcza. Sam już nie wiem..

#zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #samotnosc

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jestem typem samotnika i nie potrzebuje drugiej osoby jakkolwiek to nie brzmi

@mirko_anonim: mam tak samo, nawet spać nie potrafię w jednym łóżku z laską bo się czuję jakoś nieswojo.. boje się że będę kopał, chrapał albo pierdnę przez sen. Ale r----ć potrzebuję. Dla takich jak my zostaje chyba tylko płatny s--s. Zrobić co trzeba i do następnego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak długo byłeś w swoim życiu samotny to się nie dziwię. Twoi znajomi albo ogólnie ludzie często zaczynają związki już w wieku 16-18 lat i dla nich bycie z kimś w relacji jest naturalne i właśnie nie wyobrażają sobie bycia samemu, po rozstaniu od razu zaczynają szukać na nowo. U Ciebie jest na odwrót. Mam nadzieję, że jednak albo wyjdziesz na prostą z obecną dziewczyną lub znajdziesz kogoś kto
  • Odpowiedz
Zrozumiałem chyba, że jestem typem samotnika i nie potrzebuje drugiej osoby jakkolwiek to nie brzmi.

@mirko_anonim: Może po prostu potrzebujesz więcej przestrzeni

po prostu obecna,dziewczyna Cie nie kręci fizycznie

To oznacza, że masz laskę, która Cię
  • Odpowiedz
@Zakretka21: No u faceta to tak nie działa. Babka jak się nie podoba, to się nie podoba i już po ptokach. Nie ma szans nadrobić czymkolwiek. ( do związku, nie na jeden raz)
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: nic nie mylę. S--s jest na ogół jest bardzo ważny, również długoterminowo.
Budzisz się rano obok wieloryba, to tak średnio Ci się chce być z taką. Budzisz się rano z fajną dupeczką - zupełnie inna historia.
Pomijam oczywiście jakieś aseksualne przypadki i ludzi w wieku średnim lub późniejszym, aczkolwiek tam też znajdą się przypadki, potwierdzające co napisałem. Raz starszy wiekiem kumpel w wieku średnim mi się zwierzył, że bierze
  • Odpowiedz