Wpis z mikrobloga

Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.

I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.

Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.

Nic to nie dało, tylko jest coraz gorzej bo zaraz dojdzie mi to że jestem stara xD

Po prostu nie cierpię swojej mordy i codzienne patrzenie na nią w lustrze niszczy mi życie.

#zalesie #wyglad
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 22
@robertx: nie widziałeś nigdy brzydkiej laski mimo że jest chuda? Czemu wy to łączycie.

Jestem szczupła a nadal mam mordę jak księżyc w pełni. Nawet przy BMI 17,5 tak było
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: wiele osób uważa że ma nie wyjściową gębę i z tym żyje. Nie rób dramy i zacznij zajmować się poważnymi sprawami. To problem innych ludzi że muszą na ciebie patrzeć, nie twój. Ty się widzisz tylko w lustrze
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: Powiem Tobie tak - miałem kiedyś mieszkanie, widok z kuchni był na las i nowe osiedla deweloperskie do których prowadziła ścieżka wychodząca wprost na moją klatkę. Dziewczyny jak rano szły do roboty to KAŻDA się przeglądała w tej klatce i wszystkie z wyjątkiem jednej (nazwałem ją Gwiazdeczką, a w sumie była średnia) były niezadowolone z tego jak wyglądają. WSZYSTKIE. Tamta może miała rano dobrze przetrzepane d00psko. Wy tak po
  • Odpowiedz
empatyczny przedstawiciel tagu przegrywa

@Camaxtle: tak jak gardzę incelami to tamten komentarz zasługuje na plusika, bo wyjaśnił sprawę i nie ma w nim nic ofensywnego xd
  • Odpowiedz