Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Koyana +26
Tak szkalujecie samotne matki, a gdyby nie one, wielu z Was znalazłoby się w domu dziecka, bo ojciec wyszedł po mleko i już nie wrócił.
#takaprawda #macierzynstwo #p0lak
#takaprawda #macierzynstwo #p0lak

Dlaczego społeczeństwo tak promuje "szczerą rozmowę" w związku? Moje doświadczenia są odwrotne, gadanie robiło więcej szkody niż pożytku.
Jak był za rzadko s--s, to proszenie o niego w rozmowie tylko mnie kompromitowało i był jeszcze rzadziej xDD Jedyne co pomagało na s--s w związkach to gierki typu wyjścia na kawę z ładnymi koleżankami.
Albo problemy z erekcją - jak mi nie stanął, to już samo to mnie kompromitowało, a rozmowa jeszcze pogarszała. Z jedną partnerką pogadałem jak mi nie stanął 2 razy i skutek był taki, że częstotliwość seksu mega spadła a jej podejście do mnie się pogorszyło. Z drugą już nie byłem taki głupi, kupiłem po prostu sildenafil i jechałem ile sił w biodrach i związkowi takie noce wyszły mega na plus.
Nie oszukujcie ludzi, po co być tak zakłamanym?
#zwiazki #psychologia #s--s #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@m_ney:
Ktoś zaznaczył że zależy też z kim. Miałeś taką typową laskę, a przecież można było wybrać mądrzejszą i empatyczniejszą.
@m_ney xD jeśli w ten sposób dyskutujesz i tak reagujesz na negatywny komentarz, to ja się nie dziwię, że masz złą opinię o "szczerej rozmowie" i tylko potwierdzasz, że moja uwaga o umiejętności rozmowy była słuszna.
Wszyscy potrafią rozmawiać tylko ja jeden na tym bożym świecie nie potrafię xD
@mirko_anonim: jakie społeczeństwo? chyba społeczność kobiet o preferencjach liberalno-lewicowych
@m_ney: zdecydowanie nie, raczej mnóstwo osób nie potrafi. ale to trzeba chcieć się rozwijać w tej materii, żeby zauważyć swoje braki i to, że da się lepiej rozmawiać.
@m_ney: z każdym postem to udowadniasz: manipulacja, manipulacja, "obrażanie się" z wulgaryzmami zamiast dyskusji, nieumiejętne sprowadzanie do absurdu. Napisz coś dalej, to jeszcze dopiszę po przecinku coś nowego.