Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego społeczeństwo tak promuje "szczerą rozmowę" w związku? Moje doświadczenia są odwrotne, gadanie robiło więcej szkody niż pożytku.

Jak był za rzadko s--s, to proszenie o niego w rozmowie tylko mnie kompromitowało i był jeszcze rzadziej xDD Jedyne co pomagało na s--s w związkach to gierki typu wyjścia na kawę z ładnymi koleżankami.

Albo problemy z erekcją - jak mi nie stanął, to już samo to mnie kompromitowało, a rozmowa jeszcze pogarszała. Z jedną partnerką pogadałem jak mi nie stanął 2 razy i skutek był taki, że częstotliwość seksu mega spadła a jej podejście do mnie się pogorszyło. Z drugą już nie byłem taki głupi, kupiłem po prostu sildenafil i jechałem ile sił w biodrach i związkowi takie noce wyszły mega na plus.

Nie oszukujcie ludzi, po co być tak zakłamanym?

#zwiazki #psychologia #s--s #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@raszczyk: kolejna prawda jest taka że nie ma sensu nawet próbować

koleżanka @alafka opowiada społeczne bajeczki o rozmowie i ma nawet gotowy cope - jak nie idzie to nie potrafisz rozmawiać xD

Czyli stary jak nie zgadzasz się z jej opinią to znaczy że nie umiesz
  • Odpowiedz
kulego, po prostu znam z autopsji ale i z doświadczenia moich znajomych pewien magiczny moment

Do tego momentu świetnie się z nią dogadywałem a po tym momencie już się nie dogadywaliśmy. Ja gadałem tak samo

@m_ney:

Ktoś zaznaczył że zależy też z kim. Miałeś taką typową laskę, a przecież można było wybrać mądrzejszą i empatyczniejszą.
  • Odpowiedz
@NieWiemWiecSieWypowiem: generalnie zgoda, tylko po co to PO ZARĘCZYNACH xD taki toksyczny egzemplarz brzydzący się słabościami nadaje się na relacje fwb ewentualnie jak na codzień w obyciu nie jest najgorsza i ma inne zalety to na związek, ale na nic więcej. Właśnie okazanie kiedyś słabości to jeden z szybszych testów czy to material na coś więcej żonę matke, wieczne udawanie i chowanie się z problemami żeby czasem tego nie wykorzystała
  • Odpowiedz
g---o mnie obchodzi co tam sobie myslisz

@m_ney xD jeśli w ten sposób dyskutujesz i tak reagujesz na negatywny komentarz, to ja się nie dziwię, że masz złą opinię o "szczerej rozmowie" i tylko potwierdzasz, że moja uwaga o umiejętności rozmowy była słuszna.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeżeli na problemy z erekcją w młodym wieku wybierasz jakiś guwno suplement diety, który przeciąża układ krążenia i kosztem pracy serca, pompuje krew w inny mięsień - to gratuluje ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie ma to jak ryzykować własnym zdrowiem i życiem, żeby pobzikać jakaś kiepsko rokującą na przyszłość różową.
  • Odpowiedz
Dlaczego społeczeństwo tak promuje "szczerą rozmowę" w związku? Moje doświadczenia są odwrotne, gadanie robiło więcej szkody niż pożytku.

@mirko_anonim: jakie społeczeństwo? chyba społeczność kobiet o preferencjach liberalno-lewicowych
  • Odpowiedz
Wszyscy potrafią rozmawiać

@m_ney: zdecydowanie nie, raczej mnóstwo osób nie potrafi. ale to trzeba chcieć się rozwijać w tej materii, żeby zauważyć swoje braki i to, że da się lepiej rozmawiać.

tylko ja (...) nie potrafię xD

@m_ney: z każdym postem to udowadniasz: manipulacja, manipulacja, "obrażanie się" z wulgaryzmami zamiast dyskusji, nieumiejętne sprowadzanie do absurdu. Napisz coś dalej, to jeszcze dopiszę po przecinku coś nowego.
  • Odpowiedz