Wpis z mikrobloga

@Koyana raczej nie ich zasługa tylko instynktu macierzyńskiego. Z drugiej strony, gdyby nie dawaly jakims randomowym idiotom bez zabezpieczenia, to ci o ktorych piszesz pochodziliby z pelnych rodzin.
  • Odpowiedz
  • 205
@Ulic_Qel_Droma: Oczywiście, najlepiej wszystko zwalić na kobietę. Niech mężczyźni przestaną porzucać rodziny, od tego zacznijmy. Poza tym żaden mężczyzna nie ma wypisane na czole, że zamierza porzucić rodzinę. Wielu z Was deklaruje chęć posiadania dzieci. A potem okazuje się, że rola tatusia Was przerasta, więc uciekacie do innej, bezdzietnej, najchętniej młodszej o 10 lat.
  • Odpowiedz
@Koyana: xD
Prawda jest taka, że wiele polek to księżniczki i liczą na złapanie frajera na dziecko a potem płacz, bo facet jednak odszedl a dziecko zostało. Dobieracie takich parttnerów i bardzo mi się podoba, że w takich przypadkach ponosicie konsekwencje. Przynajmniej w tej jedynej kwestiixD
  • Odpowiedz
@Koyana: cooo jak to ten bawidamek wytatuowany ktory mnie zdradzal z inna poznany na imprezie wyszedl i nie wrocil i zostawil z dzieckiem???? Chlip chlip ja biedna kobietka jestem nie mial wytatuowane na czole ze mnie zostawi chlip chlip
  • Odpowiedz
Wielu z Was deklaruje chęć posiadania dzieci. A potem okazuje się, że rola tatusia Was przerasta, więc uciekacie do innej, bezdzietnej, najchętniej młodszej o 10 lat.

@Koyana: Ale wykop to nie jest dobre miejsce na tego typu wysrywy, połowa wykopków nigdy nie trzymała nawet za rękę i żadna kobieta ich nie chce. Pisz to sobie do facetów na tinderze, a nie tutaj xD bo trochę nie trafiasz z grupą docelową.
  • Odpowiedz
Tak szkalujecie samotne matki, a gdyby nie one, wielu z Was znalazłoby się w domu dziecka, bo ojciec wyszedł po mleko i już nie wrócił.

#takaprawda #macierzynstwo #p0lak

@Koyana: wśród masy znajomych prawie wszyscy wychowali się w pełnej rodzinie. Jeden kolega ma tylko matkę bo ojciec zginął w wypadku, a drugi wychowywał się tylko z ojcem bo matce-alkoholiczce odebrano prawa rodzicielskie. Tak więc twoja
  • Odpowiedz