Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +163
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
źródło: IzaLot
Pobierz
LewCyzud +20
#apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
źródło: IMG_5108
Pobierz

Dlaczego społeczeństwo tak promuje "szczerą rozmowę" w związku? Moje doświadczenia są odwrotne, gadanie robiło więcej szkody niż pożytku.
Jak był za rzadko s--s, to proszenie o niego w rozmowie tylko mnie kompromitowało i był jeszcze rzadziej xDD Jedyne co pomagało na s--s w związkach to gierki typu wyjścia na kawę z ładnymi koleżankami.
Albo problemy z erekcją - jak mi nie stanął, to już samo to mnie kompromitowało, a rozmowa jeszcze pogarszała. Z jedną partnerką pogadałem jak mi nie stanął 2 razy i skutek był taki, że częstotliwość seksu mega spadła a jej podejście do mnie się pogorszyło. Z drugą już nie byłem taki głupi, kupiłem po prostu sildenafil i jechałem ile sił w biodrach i związkowi takie noce wyszły mega na plus.
Nie oszukujcie ludzi, po co być tak zakłamanym?
#zwiazki #psychologia #s--s #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak ona porusza temat twojego "problemu" jaki sama znajdzie to w sposób dyplomatyczny zlewasz - ale nie tłumaczysz się - taki jesteś, koniec kropka. Jak się upiera / ciągnie za język próbując
I tak, związki, w których oboje z partnerów umieją rozmawiać/dobrze się komunikują mają się lepiej i są trwalsze.
I nawet jak są na to badania to jak pomierzono że partnerzy umieją rozmawiać albo nie?
Pokażesz kobiecie słabość = over.
koleżanka @alafka opowiada społeczne bajeczki o rozmowie i ma nawet gotowy cope - jak nie idzie to nie potrafisz rozmawiać xD
Czyli stary jak nie zgadzasz się z jej opinią to znaczy że nie umiesz rozmawiać xD
───────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Oczywiście mogłaby być wspierająca i bez tego gadania, ale to zawsze mogłoby być trudniejsze z zaskoczenia - albo i wredna nawet po pogadaniu, że jestem prawiczkiem.
Także sama rozmowa to jeszcze nie wszystko - istotne z kim rozmawiasz ( ͡° ͜
@mirko_anonim pytanie w jaki sposób gadałeś. Bo tekst, że prosiłeś mi się kojarzy kiepsko (ale może to tylko moje skojarzenie). A to tylko 1 aspekt. Drugi to jest rozmowa wykorzystując model NVC (Nonviolent Communication). Poczytaj o tym chociażby na wikipedii:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Porozumienie_Bez_Przemocy
Warto być z osobą z którą tylko gierki pomagają? I czy uważasz, że warto być z kimś kto stosuje takie nieuczciwe chwyty jak gierki? Moim zdaniem
Z kim Ty jesteś? I czy na prawdę chcesz być z kimś takim? Ja bym nie chciał.
Czyli stary jak nie zgadzasz się z jej opinią to znaczy że nie umiesz rozmawiać xD
@m_ney moim zdaniem to Ty uprawiasz cope wmawiając jej cope. I to jeszcze nadinterpretujesz złośliwie to co napisała. @alfka zwróciła tylko uwagę na bardzo ważną rzecz - że rozmawiać też trzeba umieć.
kulego, po prostu znam z autopsji ale i z doświadczenia moich znajomych pewien magiczny moment
Do tego momentu świetnie się z nią dogadywałem a po tym momencie już się nie dogadywaliśmy. Ja gadałem tak samo. Ale to ona miała boleca na boku. Ale niech będzie, pewnie nie zapweniałem jej odpowiedniej rozmowy. xD
@m_ney nie manipuluj. Kolejny raz złośliwie nadinterpretujesz. Nie powiedziałem tego ani nie uważam, żeby odpowiednia rozmowa była panaceum na wszystkie problemy w związku.
@mirko_anonim: No i to jest dobre przesłanie. Właśnie miałam o tym napisać, ale mnie ubiegłeś.
@alfka: Tylko tutaj nie wystarczy sama rozmowa, ale też (a może nawet bardziej) chęć zrozumienia i pewna doza empatii. A większość ludzi jest większymi czy mniejszymi egoistami. Ludzie generalnie lepiej reagują na emocje, które czują niż na racjonalne argumenty, dlatego te "gierki" w praktyce rzeczywiście często lepiej działają. Nawet na ludzi, którzy
@mirko_anonim: ale szczera rozmowa to nie jest proszenie miras xd
Mowisz: potrzebuje, zebys mi zwalila w tym momencie. Zdanie oznajmujace, potrzeba, co ma zrobic i koniec. I ja to podkreci jeszcze. O to chodzi w szczerej rozmowie, szczerym komunikowaniu