Wpis z mikrobloga

na rozliczanie ich przyjdzie czas po wojnie

@nejtan: chyba żartujesz. do tej pory nie powiedzieli przepraszam. to po wojnie tym bardziej ()
  • Odpowiedz
@nejtan: dwa pytanka jeśli można: 1. Jak myślisz, bo może będąc na miejscu da się to wyczuć lub bardziej zrozumieć - dokąd planują dojść ruscy dlugofalowo? Bo z twoich postów i przeglądu sytuacji w internecie, na tym kierunku jednak odwrót. 2. Wiem ze pisałeś że na rozliczenia z Ukraińcami jeszcze przyjdzie czas a Rosja to wróg ponad podziałami. Ale czy nie kują cię w oczy barwy banderowskie (zakładam że to
  • Odpowiedz
@Carguy Turczynki sto razy lepsze i ladniejsze niz pasztetu p0lki, przypominam, ze kobiety w Turcji moga dokonac aborcji na zyczenie a tabletka dzien po jest dostepna od reki w aptece xD kozy to mozesz ruxhac sobie na Podlasiu we swojej wsi, tam gdzie mieszkaja Andrzej i Gieniek w błocie na podwórku w Plutyczach
  • Odpowiedz
  • 2
@Hamburk: wiem tylko tyle, że odwrót może być na Chersoniu bo tam wszystko kuleje i nie ma chęci ruskich żeby tam siedzieć. Co do bandery to niemiałem czasu się nawet gdzieś rozejrzeć bo od razu na wschód jechaliśmy, tutaj tych barw nie widać
  • Odpowiedz
  • 1
@nejtan przeglądam sobie gorące i widzę Twój post. Od razu pobiegłem do pokoju mojego syna, żeby pokazać Twój post Nikoli i że nie tylko ja mam konto na wykopie:-) pozdrawiamy z Gdańska. Życzę dużo zdrowia!
  • Odpowiedz
  • 2
@noway321: miasto samo w sobie będzie b----------e do skutku, tak przynajmniej mówią Ukraińcy którzy go bronią więc nie sądzę, że długo przetrwa
  • Odpowiedz