Wpis z mikrobloga

• 2
@empty11: a po 3 bucket list to większość świata. Na pewno Himalaje, Iran, Ameryka Południowa, Patagonia, Antarktyda, Grenlandia, Rpa no sporo tego jest😀
  • Odpowiedz
@nejtan: spoko, ja za często tutaj zaglądam i mam już spaczony obraz, bo ciągle mi się przewijają te same tematy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
AD.2 czyli rozumiem, że przeskok względem np. Azji jest in minus? Niestety też mam wrażenie, że prime już za nami, co widać np. po rynku pracy, większość outsourcingu przesuwa się do Filipin/Indii to samo z montowniami (branża automotive here), po 2020 jest
  • Odpowiedz
@nejtan To skacz na główkę z pałacu kultury zamiast robić sobie fejm i zasięgi jadąc tam gdzie cię nie chcą ani nie potrzebują. Potem będzie płacz w mediach jak coś ci się stanie i cały aparat zaangażowany do ściągnięcia cię z powrotem.
  • Odpowiedz
  • 2
@pamareum: przedewszystkim liczebnością, ruskie idą nie patrząc na straty i wysyłają fala za falą. A Ukrainie to brakuje organizacji, łańcucha dostaw i chęci z góry, polityka polityka
  • Odpowiedz
@nejtan ty tutaj? Odrazu pomyślałem, że kojarzę skądś tę mordę. Szanuję w opór za odcinki z USA i podróże z Cashem! Powodzenia na Ukrainie!
  • Odpowiedz
@nejtan dzień dobry, coś mi się przeklamało że byles ostatnio na sziget i jakiś Dolomitach .. proszę o karteczkę na zdjęciu z ręcznie wypisana informacja że ty to ty i że data się zgadza ( ͡º ͜ʖ͡º)

P.s. trzymaj się

• Odpowiedz
@nejtan: łoooo morda ja cie na yt widuje ale nie byłem świadom ze Ty chłop z łykopu ()
szacunek ze pojechałeś pomagac pozdrawiam i trzymam kciuki mocno za kanał i za Pana panie nejtan
  • Odpowiedz
@nejtan uważaj tam na siebie chłopie, pomóż im jak najwięcej! Jak zapatrują się na wybory w USA w ogóle, jest panika czy patrzą optymistycznie, niezależnie kto tam wygra?
  • Odpowiedz