Wpis z mikrobloga

via Android
  • 5
@Wojtiiii Warszawa i okolice. We Wrocławiu robiłem dwie większe inwestycję tylko, że z podłogami. Jedną jest hotel The Bridge druga dawny młyn Maria przerobiony na mieszkania. Jakbyś miał że chociaż kilka mieszkań do realizacji to znowu chętnie wpadnę do tego pięknego miasta. :)
  • Odpowiedz
@Lowca90: zanim zobaczyłem zdjęcie całości jak komponują się w pomieszczeniu to miałem mieszanie uczucia i nie podobały mi się ani trochę, na zdjęciach gdzie widać całość dopiero zobaczyłem że pasują idealnie i wyglądają świetnie
  • Odpowiedz
@Lowca90: ładnie to wyglada. Chcialem Tobie podziękować, że wrzuciłeś tutaj takie cos, i może to zachęci więcej "manualnych Mirków", którzy budują,tworza, naprawiają. Jest to jakiś taki fajny, sprowadzający na ziemię temat. Nie walka ideologii, internety - po prostu dzieło rąk.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@czemuztak robię ładne rzeczy, wkładam naprawdę dużo serca w swoje zlecenia. Mam jeszcze kilka mniej lub bardziej ciekawych realizacji które będę co jakiś czas wrzucał. Jutro pewnie wrzucę jodełka klasyczną dębowa od francuskiego chapela. Jak odkopię gdzieś zdjęcia z realizacji ze złotej 44 albo cosmopolitana to też wrzucę
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Wojtiiii trochę mi się średnio opłaca jechać na jedne schody ale jak będziesz chciał podłogę drewniana do kompletu, opłacisz przejazd i hotel to się dogadamy XD
  • Odpowiedz