Aktywne Wpisy
#blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #tinder #zwiazki #podrywajzwykopem #randkujzwykopem
Jakbyście zareagowali gdyby:
Wasz dobry kumpel: taki normik+, ale mocno zadbany (dieta, sport), ciężko mi ocenić ale z ryja jest 6-7/10, 180 wzrostu czyli nieźle, dobrze zbudowany, własna firma - przeprowadzi (co za tym idzie własna chata, fura, zarobki pewnie 10k+) oznajmij, że poznał super śliczną dziewczynę
Jakbyście zareagowali gdyby:
Wasz dobry kumpel: taki normik+, ale mocno zadbany (dieta, sport), ciężko mi ocenić ale z ryja jest 6-7/10, 180 wzrostu czyli nieźle, dobrze zbudowany, własna firma - przeprowadzi (co za tym idzie własna chata, fura, zarobki pewnie 10k+) oznajmij, że poznał super śliczną dziewczynę
Co byś zrobił
- Nie wtrącał się w jego życie 86.0% (313)
- Starał się go namówić by ją rzucił w peeezdu 14.0% (51)
WykopX +106
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
Przeczytałem wiadomości matki mojego dziecka, z którą mieszkam i jesteśmy razem 10 lat. Dzieciak 5. Ciężko to pisać bo naczytałem się podobnych historii tutaj. Otóż w tych wiadomościach jestem przedstawiany jako ‚nudny mąż’, w zasadzie to do wielu koleżanek to pisała. Ale rozmowa z jedną mnie mocno zaintrygowała bo wynikało z nich że od jakiegoś czasu pisze też z innym facetem, że czeka na wiadomości od niego, że musi próbować. Że jest rozdarta między tym życiem a tym uczuciem. Skonfrontowałem ją na drugi dzień na początku się nie przyznawała, powiedziałem że dla mnie to zdrada. Potem się przyznała, mówiła że się czuła samotna, zaniedbana. Spakowałem się i wyszedłem, pisała i dzwoniła jeszcze potem tłumaczyła że to tylko kolega, niewinny flirt, że do niczego nie doszło. Jednak nie chciała zdradzić jego tożsamości i pokazać wiadomości. W sumie nie wiem po co to pisze bo wiem że nie mógłbym już z nią być, nie potrafiłbym jej zaufać. Lecz zapytam, czy wybaczylibyście ze względu jedynie na dziecko? Boli mnie serce strasznie jak o tym myślę ale mam głowę na karku i wiem że od nieinnych wiadomości się zaczyna i w sumie cieszę się że teraz to odkryłem zanim mi zaczęłyby rosnąć rogi.
#zwiazki #zdrada
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jakby nic nie zauważył to by się za jakiś czas ruchali, faktycznie nic się nie stało, debilne tłumaczenie lasek
Ciekawy jestem komentarzy na babskich grupach, gdyby kobieta napisala, ze odkryla rozmowy meza z inna, ktory wypisuje, ze jest "rozdarty", inba bylaby i wyzywanie od szmaciarzy nielojalnych