Aktywne Wpisy

opinel +172
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
AmarenoMORENO_00 +249
Obawiam się , że niebawem trzeba będzie s--------ć z Polski ale już nie przez kijowe ZAROBKI lecz przez p----------e CENY rodem z p---y...
#takaprawda #zalesie
#takaprawda #zalesie
źródło: temp_file6802860228914502483
Pobierz

Pomysł jest taki, żeby rozyebać się na tapczanie przed TV i pograć sobie we 2 osoby na padach podłączonych do PC.
Grane już było:
- Broforce (fajne ale momentami ciężko się połapać co się dzieje i kto jest kim na ekranie xD)
- Cat Quest 2 (trochę za bardzo dzieciowe i zarządzanie ekwipunkiem średnio mi odpowiada)
- MK 11 (po ograniu wszystkich dostępnych postaci wieje nudą)
- Talizman (fajne ale jednak planszówki smakują lepiej na papierze)
Słyszałem o 'A WAY OUT' ale wydaje się zbyt ambitna jak na wieczorną posiadówę.
Raczej szukam czegoś arcadowego i śmiesznego
kusi mnie, żeby flippera spróbować (nawet single player i machać na spółkę albo na zmianę) jakieś Quizy też w sumie spoko (milionerzy, żulionerzy i cała reszta onlinowego crapu już była) nie wykluczam też gier rytmicznych ale w tym temacie nic nie wiem.
Jakieś pomysły?
@katopa: o to wydaje się dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)