Aktywne Wpisy
slkt +574
Garść informacji dla zabetonowanych głów:
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.
pumpspray +393
Zdjęcia, które moja głowa traktuje jako błąd w symulacji
#matrix
#matrix
Oferta jak wisiała tak wisi mimo zgłoszenia tego bezpośrednio w allegro (wraz z dowodami) oraz opisania sprawy tutaj.
Pamiętajcie wykopki:
* I tak c---a z tym zrobimy XD
#allegro #januszebiznesu #gorzkiezale #afera #januszeallegro #mitutoyo #druk3d #majsterkowanie
@r5678: Kontekst jest taki, że nie robi tego samego i nie w ten sam sposób.
Suwmiarkę za 45 zł raz, że musisz zerować przed każdym włączeniem, a dwa, że musisz zerować po każdym pojedynczym pomiarze żeby ci się kolejne pomiary nie rozjechały. Mi zależało
Wystarczy wejść w dział perfum i tam jest masa fejków, które leżą tam od początku tego portalu.
Dopóki nie dostaną kary w skali obrotu rocznego, to będą na to pozwalać, bo mają z tego prowizje.
Dodam, że w tym kraju trzeba na wszystkim się znać, a Allegro to idealny przykład, bo łatwo się na fejka naciąć można XD
@Rymbaba: akurat g---o prawda. Tanie suwmiarki też są dosyć precyzyjne. Dokładnie opisałem wyżej, ale w skrócie różnica pomiędzy tanimi a drogimi to:
1) technologia - jak
@Kryspin013 @Rymbaba: ok, a więc już wszystko jasne. bo mam tak samo z miernikiem głębkości bieżnika elektronicznym. Za każdym pomiarem w tym samym miejscu pokazuje zupełnie co innego
@Kryspin013: a to Janusz perfidny. Ja to kupuję od kont Allegro tylko dużych sklepów które mają fizyczne lokalizacje - Sferis, EURO RTV, Morele (z takich narzędzi to nie wiem jakie) itd.. wolę te 20-50 zł dopłacić i mieć spokój że przyjdzie to co chciałem zamówić.
@Tetsuya: oddali, napisałem wyżej. Pod tym względem allegro jest spoko, ale tutaj nie chodzi o kasę, a o oszustów, którzy sprzedają podróby wprost z magazynu allegro.
@hub_bub: Przecież to ci nie daje gwarancji. Zresztą pieprzyć. Ja chciałem dopłacić tylko jak ktoś opisał wyżej w tym kraju musisz się k---a
Do tego Smart, który potęguje handel drobnicą z chin, gdzie już nie ma różnicy czy to oryginał
@Filipiak20: jakbyś czytał to zgłosiłem produkt na allegro i "spłakałem się tutaj", allegro mi nawet oficjalnie odpisało a ja ich ubiegłem z opisem co zrobią w tej sprawie.
Niestety jak nie będziesz wyciagać takich spraw na wierzch to dalej będą sobie wesoło chulać podróbki na allegro a a pracownicy w oficjalnych komunikatach dalej będą ci odpisywać, że mają (nic nie robiący) formularz zgłoszeń i sprzedaż podróbek u nich
wal ich na cipe, najlepiej przez producenta - powodzenia!
@allegro_pl: To fajnie, ale póki co zachowaliście się dokładnie tak jak to opisałem w mojej odpowiedzi do was we wpisie ponad dwa tygodnie temu. Reagujecie jedynie jak się nagłośni sprawę. W innym przypadku to zgłoszenia przez formularz olewacie prawie za każdym razem.
@Mikrosoft: to by pudełko oryginalne zostawił.
@Kryspin013: właśnie to jest najszybszy test oryginał/podróba. Wyjmujesz baterie przesuwasz, wkładasz: dobry wymiar oryginał, dalej 0 podróba.
Zresztą każdy kto siedzi w temacie dobrze wie dlaczego wyskakuje ankieta o sprzedawcach z