Wpis z mikrobloga

Czy to tylko ja tak uważam że ten gość, który ostatnio zrobił się popularny na linkedin i youtube - #maciejkawecki, jest jakiś nieogarnięty (lekko mówiąc)? Jego wywiady są tak płytkie, że to się w pale nie mieści. Często tylko zadaje pytania ze swojego szabloniku, nie potrafi nawiązać do wypowiedzi rozmówcy. A szkoda, bo rozmówców ma często ciekawych, natomiast widać, że kompletnie się nie zna na rzeczy, a i tak w to brnie xD
Zastanawia mnie czemu tacy ludzie są tak popularni.

Przykład tutaj, rozmawia z jakims d-------m quantem #gielda, a pyta go o AI, jakieś problemy kwantowe, wtf? xD

#gorzkiezale #zalesie #oswiadczeniezdupy
iforgotmypass_ - Czy to tylko ja tak uważam że ten gość, który ostatnio zrobił się po...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iforgotmypass_: te wszyskie przygody przedsiebiorcow, bentleje i inne przemki to straszne wydmuszki i tak, nie potrafia robic wywiadow / rozmawiac, pokusil bym sie nawet o stwierdzenie ze sa mniej inteligentni od ich typowego widza ktory oglada ten chlam, ale za to jakos wchodzi
  • Odpowiedz
@iforgotmypass_: ci ludzie najczęściej nawet nie wiedza kto do nich przychodzi.
Z takich mainstreamowych słucham tylko żurnalisty ale tam znowu często są mało ciekawi ludzie, większość z pokolenia netflixa.
Solidne jest K3 i Dariusz Rosiak, tylko tutaj nie znajdziesz też nic dla geeka.
  • Odpowiedz