Aktywne Wpisy

johny-kowalski +65
W tym historycznym momencie warto zapostować zdjęcie Księżniczki Qajar w młodości #iran
źródło: image_picker_A0194AD1-D05F-4999-99E2-915B3C54DBE1-13742-000009B631A6A0B1
Pobierz
KapitanUlicy +48
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image_picker_A0194AD1-D05F-4999-99E2-915B3C54DBE1-13742-000009B631A6A0B1
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zrobiłem coś nie tak? Od trzech lat mam dziewczynę i wszystko było między nami dobrze. Nagle mnie rzuciła a ja myślę nad całą sytuacją.
Pożyczyłem od niej na ruszenie z nowym biznesem. Spora kwota bo pożyczyła mi praktycznie wszystko co miała. Ponieważ sporo nad tym siedziałem ona szykowała mi jedzenie, ogarniała mieszkanie.
Tak się udało, że pomnożyłem te pieniądze i pomyślałem, że kupię dom. Dziewczynie oddałem tyle ile pożyczyłem i dosyć szybko znalazłem idealny dom do kupienia. Kupiem, zmieniłem też swój samochód.
I nagle dziwaczna odeszła. Nawet ze mną nie dyskutowała za bardzo ale z tego co powiedziała "nawet gdybyś mi tego nie oddał to byłaby niewielka kwota na sprawdzenie jakim jesteś człowiekiem".
Mirki o co chodzi i co robić?
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Podejrzewam, że chodzi o to, że nie piszesz nam całej prawdy. Bez powodu nie odeszła.