Wpis z mikrobloga

Który najlepszy batmanu?
wfyokyga - Który najlepszy batmanu?

źródło: temp_file7780421691066104824

Pobierz

Jaki Batman wariacie?

• Ten najstarszy (nie znam nazwiska) 1.8% (83)
  • Michał Keaton 10.3% (466)
  • Val Kilmer 2.1% (97)
  • Grzegorz Klunej 2.9% (130)
  • Animowany 10.1% (457)
  • Krystian Bejl 52.0% (2348)
  • Ben Aflek 7.8% (353)
  • Bajeczka dla dzieciuchów 8.2% (370)
  • nie wiem 4.7% (214)

Oddanych głosów: 4518

• 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@frugASS: Mi ten z 2022 bardzo podszedł, ale nie wiem kogo bym dał na piewszym miejscu. Może póki co Christian Bale za trzy fajne filmy, a Pattison na drugim bo grał tylko w jednym.
  • Odpowiedz
@MisterMinister: aż szkoda strzępic ryja na to co mówisz. Pattinson to jeden z czołowych aktorów obecnie i jego Batman był świetny. Polecam nie powtarzać idiotyzmów o tym, że pasuje tylko do wampirzych szmir i się trochę zainteresować. Wstyd coś takiego mówić publicznie
  • Odpowiedz
@wfyokyga: Keaton zdecydowanie i pokazał to nawet w ostatnim Flashu. Jego wersja jest najbardziej OP, najlepiej się n--------a, nie p------i o niezabijaniu i ma najlepsze gadżety. Filmy z Bejlem fajne ale jako Batman ruszą się jak wóz z węglem.

No i muzyka też najlepsza
kobiaszu - @wfyokyga: Keaton zdecydowanie i pokazał to nawet w ostatnim Flashu. Jego ...
  • Odpowiedz
@wfyokyga Kiedy dowiedziałem się, że Pattison ma zagrać Batmana z 2022, to pomyślałem: Ten ze Zmierzchu? Z filmów dla nastolatek. No gdzie? Miałem mieszane uczucia. Gdy zacząłem oglądać film i zobaczyłem jego bladą twarz, spojrzenie pozbawione uczuć, człowieka zmęczonego życiem, to mnie kupił. Jak dla mnie Pattison perfekcyjnie przedstawił postać Batmana.
PROponujek - @wfyokyga Kiedy dowiedziałem się, że Pattison ma zagrać Batmana z 2022, ...

źródło: staring-bruce-wayne

Pobierz
  • Odpowiedz
@wfyokyga: bale dobrze grał i miał szczęście na wybitne filmy od nolana. Afleck ze swoją kwadratura szczęki również był spoko, ale do filmów miał pecha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
najlepszy to Roberts Pattinson (Batman 2022)

@frugASS: @PROponujek: @Krznl: Pattison był dobry, ale to woke całe otoczenie i przekaz filmu "biali faceci są największym złem, więc musisz się zmienić i nie być nim jak twój ojciec i podobni" przysłonił tę rolę.
  • Odpowiedz