Aktywne Wpisy

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz
wscieklizna_irl +24
Ktoś mi kubek w robocie z-----ł xDd kawy nie będzie
Co do kierwy
Co do kierwy

#zwiazki #demografia #psychologia #depresja
Dziwi was to że ludziom się odechciewa wszystkiego? przecież to logiczne, gdybyście cofnęli się do dzieciństwa z obecną wiedzą to wiecie jak wyglądało by wasze życie? na pewno nie tak samo jak gdybyście byli nieświadomymi dzieciakami.
To wiedza zabija wszystko, to wiedza tworzy lęki obawy i stopuje parcie do przodu, dlatego słabo rozwinięte kraje nie mają problemów z rozmnażaniem albo ze związkami , to wiedza, inteligencja itd. przyczynia się do upadku ludzkości, jest identycznie jak z tą małpą co dostała super inteligencję.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Co to za małpa?!
Świadomość tego, że nawet jak zapracujesz i dostaniesz 2 x lepszą pensję to twój standard życia ledwo się podniesie.
Świadomość tego, że gnojki powiązane z władzą za pieniądze które kradną wszystkim ustawiają się do końca życia lepiej niż ty jesteś w stanie edukacją i ciężką pracą.
Świadomość tego, że najlepszymi decyzjami jakie można
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Do tego nie ma wokół siebie wartościowych ludzi tylko same