Aktywne Wpisy
Polasz +81
Jaki film przychodzi Wam na myśl jak to widzicie?
pepsik +296
Rzadko postuje, ale mam wyjątkową okazję - moja wspaniała żona urodziła wczoraj córkę!
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #rodzicielstwo #bombelek
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #rodzicielstwo #bombelek
Bo mam wrażenie, że kogoś tam srogo p------o i za rok TVN będzie robił wydanie z okazji rocznicy deszczu w Wawie.
W sensie - no na pewno nie jest codzienne to, że tam coś zalewa... ale szczerze mówiąc jak #lodz zalewa tak, że z centrum do domu jadę 2,5 godziny albo topi się tramwaj pod wiaduktem to nie przylatuje Błękitny24 i nie robią wydania specjalnego.
To jest to traktowanie przez media Polski jakby zamykała się w granicach Warszawy a innych miast nie ma.
A żebyście wiedzieli dlaczego się p-----------m do mediów... to patrzcie na załączony film: wydanie specjalne, wejścia na żywo z czterech miejsc i ten film katastroficzny jakby zaraz miało coś grubego wjechać na HBO Max.
Generalnie w innych miastach też pada, zalewa ulice i co? I g---o, nie robi się z tego relacji w mediach na cały dzień. A tu zaraz Hans Zimmer zrobi soundtrack, a Christopher Nolan nakręci pełnometrażową wersję "Wielka Woda" ale tym razem w WWA xD
No p------o was tam.
#polska #media #tvn #tv #telewizja #pogoda
A co do zesrania w mediach to igrzyska się skończyły, sezon ogórkowy w pełni. Trzeba sobie radzić.
@Qrix pod wpływem deszczu zawaliły się dachy 2 hal magazynowych pod Warszawą, uszkodził się też dach centrum handlowego Sadyba Best Mall i jest zamknięte do odwołania. Doszło do przerwania wału przeciwpowodziowego przy Potoku Służewieckim. Ogrom zalań dróg, zalało też giełdę rolną w Broniszach, woda miała tam w pewnym momencie 1,5 m wysokości.
Tak że tak, było
Pisowcom "woda na młyn"
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Qrix: Przecież regularnie w mediach pokazują jak podtopi Szczecin lub Poznań więc nie wiem o co się zesrałeś
Co masz na mysli pisząc to ze wększosc ich dziennikarzy tam zamieszkuje, czy co?
@Qrix: błękitny24 rozbił się w 2015 r. zanim jego koszty się zwróciły i był jedną z przyczyn problemów finansowych tvn24 zanim jeszcze przejęły ich inne platformy. Nie dość że kosztował prawie 1 milion$ to jeszcze został zakupiony gdy pałęczkę zaczęły już przejmować o wiele tańsze i lepsze drony. Dlatego od tego czasu już nie mają nowego śmigłowca ( ͡º ͜ʖ
@Qrix: no ale daj spokój, kogo obchodzi Łódź xD
@Qrix: Było grubo. Według IMGW największa burza w Warszawie od bardzo dawna.
Co nie zmienia faktu, że zalało S8. Która k---a zalewa co roku o tej samej porze.
@thorgoth: kwii świnty TVN obrażajo xD
dobra, nieważne, won na czarno
Nie po to towarzysze od '45 nam cementują centralizację żeby mówić o innych miastach.
Egocentryzm warszawy jest jak rak, a potem płacząc że nikt ich nie lubi xD