@mirko_anonim: tłuszcz może się zbijać w grudki, to nic nadzwyczajnego. Ale żeby zszedł cały, to trzeba ciąć do kości, więc chudnij dalej. Tylko skoro niby tak słabo to wygląda, to znaczy, że musisz już zaprzestać redukcji i robić masę. Po prostu rób ją tak, aby się przesadnie nie ulać.
@mirko_anonim: Dlaczego zgadujesz? Masz zdjęcia przed i po? Masz pomiary przed i po przy takiej samej wadze? Bez tego to można zgadywać czy urosłeś czy nie
@mirko_anonim: Same kilogramy na wadze i na sztandze są średnim wyznacznikiem. Poza tym jeżeli to kwestia kilku miesięcy a nie dobiłeś przynajmniej do chłopskiej wagi (circa wzrost+20kg przy względnym docięciu w stylu widoczne chociaż żyły na bicepsie i odsłonięte górne kostki brzucha), to za krótko ta masa, albo trening leży...
✨️ Autor wpisu (OP): @smieszek321 mam zdjęcia - pozwolę sobie ich nie wrzucać - musisz mi zaufać na słowo :) nie zgaduję - znam swój organizm na tyle, by wiedzieć, że po okresie masowym miałem nieco więcej masy mięśniowej - rozchodzi się bardziej o stopień docięcia, który aktualnie jest na tym samym, jak nie gorszym poziomie, mimo bardzo podobnej wagi, a zakładam, że ciut większej masy mięśniowej, jak i o
dobiłeś przynajmniej do chłopskiej wagi (circa wzrost+20kg przy względnym docięciu w stylu widoczne chociaż żyły na bicepsie i odsłonięte górne kostki brzucha
Czyli ktoś majacy 180 cm ma ważyć 100 kg z 6pakiem na brzuchu? Wiesz, że to jest nieosiągalne dla 99,9% naturali? xD
@mirko_anonim: Po prostu jesteś tłusty i mas znacznie mniej mięsa niż Ci się wydaje. Ja miałem podobny problem z nogami i dupą i też wylewałem swoje frustracje. A teraz mam prążki na dupie cały rok. Musisz pracować.
@mirko_anonim: Spróbuj wejść w FAT BURNING po ćwiczeniach. Ja tak robię. Możesz np przez 30 minut wejść w bardzo lekki trucht lub ustaw bieżnie na maxa w górę i spacerkiem podchodzić. Jak zrobić to prawidłowo? Ano tak że musisz uważać żeby nie wejść w cardio.
Takie ćwiczenie powinno trwać od 30 do 40 minut. Oprócz tego uważaj co jesz w sensie rejestruj makro i nie tykaj przetworzonego jedzenia ale to
Czyli ktoś majacy 180 cm ma ważyć 100 kg z 6pakiem na brzuchu? Wiesz, że to jest nieosiągalne dla 99,9% naturali? xD
Takie ćwiczenie powinno trwać od 30 do 40 minut. Oprócz tego uważaj co jesz w sensie rejestruj makro i nie tykaj przetworzonego jedzenia ale to
źródło: fat-burning-heart-rate-chart
Pobierz