Wpis z mikrobloga

@xfin: Wyiebane w Twoje wyimaginowane doktoraty Einsteinie z wykopu, weź jeszcze historię swojego życia opisz na tym portalu dla debili, bo wszystkich to bardzo interesuje. Powodzenia z cząsteczkami, mam nadzieję że idzie Ci z nimi lepiej niż ze zrozumieniem przesłania prostego wpisu.
  • Odpowiedz
@Leszcz_Bagienny typ moich witaminek nie atakuje bo moje witaminki to naprawdę fajne dziewczyny.
Za to p0lki o których tu często mowa i z których niby nabija się ten bezbek kopiując żarty z wykopu to zapewne patologia której jest w tym kraju marny procent. Taka sama patologia jak i patologiczne wykopki które startują do tych patolskich dziewczyn ;) jedni i drudzy są siebie warci XD dlatego przegrywy plują na p0lki a p0lki
  • Odpowiedz
A mój jedyny dłuższy wpis tutaj nie dotyczył w ogóle samego Szarpankiego, tylko klasycznego jojczenia mędrków z internetu i pomniejszania czyichś osiągnięć.

@schweizer: stary, ale ja czytałem tę dyskusję. Przyznaj chociaż szczerze, że zesrałeś się (i to srogo) bo jakiś chłop napisał, że szarpanki po prostu przerabia wykopowe treści na filmiki.

Przecież ten kontent to jest to co mirasy spod wymienionych tagów piszą od lat - więc to faktycznie nic
  • Odpowiedz