Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 114
@sakiro12: Nie wiem jak to dokładnie było, ale chodzi bardziej o fakt jak #p0lke ciągnie do hebanowych prętów, zero godności, a teraz się wstydzi nawet pokazywać swojego chłopa, bo wie z jakim hejtem by się spotkała
  • Odpowiedz
@JonkeJ: przypominam że i ta programistka SWIF posiadala maka, ajfonika bo to do instagrama must have, pozerka i celebrytka chyba. A gosc mial byc zawartoscia, farszem jej rolek i tyle. Jesli nie chcesz mojej zguby, ajfonika pro maxa 16 2TB kup mi luby.
  • Odpowiedz
@JonkeJ: ale po co ty to oglądasz? serio? nie masz nic lepszego do roboty niż śledzić randomowego k--------a w necie? ze starych bab się śmiejemy, że harlequiny czytają. nie wstyd ci?
  • Odpowiedz
@JonkeJ: Włosi na dłuższą metę w związku są męczący. Ja nawet kiedyś oglądałem w programie śniadaniowym taki związek małżeński Polka z Włochem, to Polka nawet w tv narzekała na pewnie aspekty ich życia.
Polacy są lepszymi beciakami i pozwalają się owinąć wokół palca będąc pantoflarzami. Włosi z charakterów są mniej ogarnięci życiowo, ale też dużą rolę gra u nich hierarchia rodzinna. Nawet po 40tce i tak na obiad przychodzą do
  • Odpowiedz
@JonkeJ: albo nowy typ po prostu nie chce lub nauczyła się po Włochu ze social media mają negatywny wpływ na związek, bo o ile dobrze pamiętam to typ miał dojść robienia z ich życia reality show.

Ogólnie kojarzę tę kobietę bo czasem algorytm wrzucał mi jej filmiki - ogólnie typowa blondynka i z chu... poczuciem humoru.

Naprawdę nie wiem czym się tutaj podniecać, ogólnie i tak te "laski" które biegają
  • Odpowiedz
  • 1
@fevo: o właśnie też miałem o tym wspomnieć, pewnie z tego się utrzymuje dorabiając po klubach i robiąc zasiegi ma obleśnych spermiarzach xD
  • Odpowiedz
@JonkeJ: czemu one mają takie odrzucające ryje XD od razu widać jaki to typ człowieka

@Dolan: Bo taka jest stopklatka, laska akurat wygląda normalnie. Co lepsze ale co gorsze, sam znam parę przypadków podobnych to tej laski, też wyglądają, OK , niby wykształcone, zarabiają dobry hajs, a tak samo ciągnie do opalonych.
  • Odpowiedz