Aktywne Wpisy

Soothsayer +180
Z okazji moich urodzin życzę wam wszystkim sukcesów (ale mniejszych niż moje)

onionhero +113
Byłem wczoraj na festiwalu pierogów, czy coś w ten deseń na Podkarpaciu.
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
źródło: IMG_8423
Pobierz

MIRROR: https://streamin.one/v/497f6ebd
#mecz #pierwszaligastylzycia #meczgif
Jaką?
Sędzia daje żółta zawodnikowi broniącemu po wideoweryfikacji czyli sam przyznaje, ze faul był, a wy bronicie jego decyzji interpretując, ze atakujący symulował xd
Nie ma znaczenia w tej sytuacji czy go musnął lewym jajem czy wjechał w piszczel, bo liczy sie tylko pozycja zawodnika atakującego w momencie faulu. Bez niego wychodziłoby sam na sam czyli czerwona.
Korzyści takowej nie było bo nie padła bramka.
Jest VAR to wraca do akcji i daje czerwo.
Błąd sędziego i tyle. Swoją drogą w momencie faulu był na połowie Wisły więc już samo jego ustawienie względem sytuacji jest pomyłką i zawodnicy nie mają szansy na prawidłową
Jarzebak to już kiedyś popisał się na meczu Wisły, chyba z taką zadrą nie powinien sędziować ich meczów.
Piłkarz Wisły dołożyć od siebie, ale patrząc na całokształt sytuacji to nie ma większego znaczenia